Δίκη Φιλιππίδη: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα για αναπαράσταση του βιασμού
Κατά την ακροαματική διαδικασία, συνεχίστηκε η κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας κεκλεισμένων των θυρών. Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στις 13 Μαΐου.
«Όχι» είπε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο αίτημα της πλευράς του Πέτρου Φιλιππίδη για την αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού ενώπιον του Δικαστηρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση παρά το γεγονός ότι πολιτική αγωγή και υπεράσπιση ήταν σύμφωνες με αυτό.
Κατά την ακροαματική διαδικασία, συνεχίστηκε η κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας κεκλεισμένων των θυρών. Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στις 13 Μαΐου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Tο εμβληματικό έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της οδού Ρίτσου ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
