Δίκη Πισπιρίγκου: Η Μαστοράκου επιστρέφει τα «καρφιά»

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Αννα Μαστοράκου απαντά στα όσα ανέφερε επιστήμονας της Πάτρας, μέσω της «Πελοποννήσου», για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δίκη Πισπιρίγκου: Η Μαστοράκου επιστρέφει τα «καρφιά»

Αμεσες απαντήσεις σε απορίες και «καρφιά» που διατυπώθηκαν από σοβαρή επιστήμονα της Πάτρας, μέσω της «Πελοποννήσου», για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, δόθηκαν από την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Αννα Μαστοράκου.

Αρνείται ότι ο ΙΣΠ παρεμβαίνει επιλεκτικά όταν κατηγορούνται μέλη του και γενικότερα η ιατρική κοινότητα: «Οταν το κοινωνικό ενδιαφέρον είναι έκδηλο για μία υπόθεση, πάντα ο σύλλογος τοποθετείται και υπερασπίζεται τις τεκμηριωμένες καταθέσεις και μαρτυρίες τους. Στις περιπτώσεις που γιατροί σύρονται στα δικαστήρια είναι προφανές ότι όλες δεν υποπίπτουν στην αντίληψή μας. Οταν όμως έχουμε αίτημα παρέμβασης από τον ίδιο εγκαλούμενο ιατρό ή μέσω Εισαγγελίας, πάντα ανταποκρινόμαστε».

Η κ. Μαστοράκου απαντά και στην αιτίαση της επιστήμονος ότι δεν συμπαραστάθηκε ο ΙΣΠ σε γιατρούς που καθυβρίσθηκαν, προπηλακίστηκαν και συκοφαντήθηκαν επειδή οδήγησαν δήθεν συνανθρώπους μας στο θάνατο την περίοδο της πανδημίας: «Είναι ν’ απορεί κανείς. Ηταν αναρίθμητες οι ανακοινώσεις και δηλώσεις συμπαράστασης σε συναδέλφους που ταλαιπωρήθηκαν από ανυπόστατες δημόσιες κατηγορίες. Παραξενεύομαι πραγματικά, που έστω και μία δεν υπέπεσε στην αντίληψη της καταγγέλλουσας…».

Η πρόεδρος , εν κατακλείδι, επισημαίνει ότι αν ο ιατρικός κόσμος της Πάτρας αισθανόταν ανικανοποίητος και ανυπεράσπιστος από τον φορέα του, δεν θα επαναβεβαίωνε την ευρεία εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και στο ΔΣ του τοπικού Ιατρικού Συλλόγου στις πρόσφατες εκλογές.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ