Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βίντεο που… δοκιμάζει το μητρικό γάλα της Τούνη 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επισκέφθηκε το σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου προκειμένου να τους πάει το φαγητό που έφτιαξε και δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει λίγο από το… μητρικό γάλα της φίλης της.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βίντεο που... δοκιμάζει το μητρικό γάλα της Τούνη 

Το μοντέλο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αυτή την περίοδο που η φίλη της, η  Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στο σπίτι με το μωρό της, φροντίζει να την επισκέπτεται πολύ συχνά και να τη βοηθάει με ό,τι χρειαστεί. Έτσι και σήμερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επισκέφθηκε το σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου προκειμένου να τους πάει το φαγητό που έφτιαξε και δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει λίγο από το… μητρικό γάλα της φίλης της.

http://https://www.tlife.gr/wp-content/uploads/2023/02/46460C9BC52D0FE3B0D0F1294DE4B69A_video_dashinit.mp4?_=2

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δοκίμασε το μητρικό γάλα της Ιωάννας Τούνη από το μπιμπερό του νεογέννητου μωρού της προκαλώντας το νευρικό γέλιο της αλλά και το γέλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Στο story που ανέβασε, η instagrammer έγραψε, μεταξύ άλλων: «Γευστικές απολαύσεις. Πέρα από την πλάκα δεν ήξερα ότι το μητρικό γάλα είναι τόσο γλυκό και νόστιμο. Έχω πάθει σοκ».

 

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments