Δήμητρα Κατσαφάδου: Είχε προσφέρει στην Κιβωτό του Κόσμου δωρεές ύψους 100.000 ευρώ

Η επιχειρηματίας φαίνεται να είναι βαθύτατα στενοχωρημένη με τις εξελίξεις που αφορούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

katsafadou

Και η Δήμητρα Κατσαφάδου ήταν ένας από τους ανθρώπους που είχαν στηρίξει με τεράστιες δωρεές την Κιβωτό του Κόσμου, αφού η γνωστή επιχειρηματίας είχε προσφέρει δωρεές που άγγιζαν τις 100.000 ευρώ.

Όπως είπε στην εκπομπή «Breakfast@Star» ο Χάρης Λεμπιδάκης, η επιχειρηματίας είναι πολύ στεναχωρημένη με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Χθες το απόγευμα συναντήθηκα με τη Δήμητρα Κατσαφάδου στο γραφείο της. Ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένη με την ιστορία με την Κιβωτό του Κόσμου. Μου είπε ότι με το που έσκασε όλο αυτό με τον πατέρα Αντώνιο ήταν έτοιμη να υπογράψει ένα συμβόλαιο όπου θα μεταβίβαζε μία βίλα στην Κιβωτό του Κόσμου, όπου θα είχε μέσα και εκκλησία. Σοκαρίστηκε, είχαν φτάσει στις τελικές υπογραφές γιατί το να μεταβιβάσεις ένα σπίτι δεν είναι τόσο απλό. Είναι ακόμα σοκαρισμένη με όλο αυτό που έχει γίνει και βέβαια δεν πρόλαβε να το μεταβιβάσει ευτυχώς.

Όλα αυτά τα χρόνια, όπως μου είπε, είχε δώσει 100.000 ευρώ σε δωρεές. Από το δικό της λογαριασμό είχε δώσει 100.000 ευρώ στην Κιβωτό του Κόσμου. Το λέω γιατί το συζήτησα μαζί της. Πιστεύει, όσον αφορά στο θέμα του πατρός Αντωνίου ότι δεν έχει κάνει κάτι» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments