Δήμητρα Λιάνη: Ετοιμάζει κόμμα με… πράξεις και όραμα Ανδρέα Παπανδρέου

Θέλει να μπει ενεργά στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Δήμητρα Λιάνη: Ετοιμάζει κόμμα με... πράξεις και όραμα Ανδρέα Παπανδρέου

Ενεργά στην πολιτική σκηνή της χώρας μας θέλει να μπει η Δήμητρα Λιάνη, η οποία προετοιμάζει κόμμα με… πράξεις και όραμα Ανδρέα Παπανδρέου.

Την ίδρυση κόμματος του οποίου θα ηγηθεί, αναμένεται σύμφωνα με το ethnos.gr, να ανακοινώσει σήμερα, Πέμπτη, η Δήμητρα Λιάνη η οποία φαίνεται πως θέλει να μπει στην πολιτική σκηνή και να κατέβει στις εκλογές.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Ευσταθίου που έκανε γνωστή την είδηση μέσω ανάρτησής του στο Facebook, το κόμμα που θα ανακοινωθεί στις 12 το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ, οριοθετείται από την Δήμητρα Λιάνη «ως αμιγώς “ανδρεϊκό” που εμπνέεται από τα οράματα, τις πράξεις και τα μηνύματα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου» με στόχο «να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές».

«Αν και επικεφαλής θα είναι η ίδια, το κόμμα δεν θα έχει αρχηγικό μοντέλο, αλλά μια διευθυντική ομάδα» διευκρινίζεται στην ίδια ανάρτηση.

Κατά την ίδια πηγή το κόμμα της Δήμητρας Λιάνη «θα ονομάζεται Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα και ιδρυτικά μέλη θα είναι 100άδες πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θεωρούνταν στενοί συνεργάτες και πιστοί μέχρι τέλους στον Ανδρέα, αλλά και διάφορες άλλες προσωπικότητες».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments