Δημήτρης Λιγνάδης: Άφαντος ο τρίτος μάρτυρας κατηγορίας
Υπενθυμίζεται ότι κατά τις προηγούμενες δικάσιμους, δεν είχαν παρευρεθεί στο Μικτό Ορκωτό ο τρίτος και τέταρτος καταγγέλλοντας.
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έφθασε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Λιγνάδης καθώς συνεχίζεται σήμερα η δίκη του με την κατάθεση του τέταρτου μάρτυρα.
Ο ηθοποιός έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από αστυνομικούς, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τις προηγούμενες δικάσιμους, δεν είχαν παρευρεθεί στο Μικτό Ορκωτό ο τρίτος και τέταρτος καταγγέλλοντας.
Διατάχθηκε η προσαγωγή του τρίτου καταγγέλλοντα, ο οποίος δεν είχε εμφανιστεί, ενώ ο τέταρτος καταγγέλλων είχε δηλώσει ότι νοσούσε από κορονοϊό με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η παρουσία του στο δικαστήριο.
Η πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και ουδέποτε έχουν συμβεί τα γεγονότα που καταγγέλλονται.
Ο Δημήτρης Λιγνάδης αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικές διώξεις για βιασμό ανηλίκων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Ζαχλωριτίκων για τα 50 χρόνια ζωής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στην Αγία Λαύρα Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
