Δημήτρης Σκουλός: «Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός»

Ο γνωστός φωτογράφος βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά.

bullying

Το bullying δεν είναι ένα φαινόμενο που ξεκίνησε τώρα ή τα τελευταία χρόνια, είμαστε πλέον στη θέση να το αναγνωρίζουμε όμως, όπως ακριβώς φαίνεται και μέσα από τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Σκουλός, καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά.

Ο διάσημος φωτογράφος μίλησε για το bullying που είχε βιώσει ως παιδί στο σχολικό του περιβάλλον, αναφέροντας συγκεκριμένα πως:

«Στο σχολείο ήμουν ήρεμος, άχρωμος, άοσμος, δεν με θυμόταν κανείς. Ήμουν κοντός. Πήρα ύψος απότομα ένα καλοκαίρι. Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός. Δεν είναι βάψιμο ούτε σολάριουμ, έτσι γεννήθηκα. Δεν ήταν εύκολο. Μου άφησε ένα κατάλοιπο, άρχισα να κάνω μπάνιο και δύο και τρεις φορές την ημέρα. Μου λένε ό,τι μου λένε, τουλάχιστον να μη μυρίζω κιόλας».

Συνεχίζοντας, ο Δημήτρης Σκουλός εξομολογήθηκε πως «Δεν πειράζει όλα καλά. Ήμουν μικρούλης, κοντούλης, με πλακώνανε και στο ξύλο. Είχα πάει τελευταία φορά που βγήκα με τη σύζυγό μου στον Ρέμο και στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα παλικάρι που με κυνηγούσε και με χτυπούσε στο δημοτικό. Σηκώθηκα και τον ρώτησα γιατί το κάνατε αυτό και έβαλε τα κλάματα. Μου ζήτησε συγγνώμη».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ