Δημήτρης Σούρας: Πώς τον έκλεβε η οικιακή βοηθός του επί πέντε χρόνια

Η νεαρή γυναίκα είχε κατορθώσει να αφαιρέσει αντικείμενα μεγάλης αξίας χωρίς να γίνει αντιληπτή και μάλιστα να τα πουλήσει σε ενεχυροδανειστήριο.

ΚΛΟΠΗ

Θύμα κλοπής από την 36χρονη οικιακή βοηθό που εργαζόταν σπίτι του επι σειρά ετών έπεσε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Η νεαρή γυναίκα είχε κατορθώσει να αφαιρέσει αντικείμενα μεγάλης αξίας χωρίς να γίνει αντιληπτή και μάλιστα να τα πουλήσει σε ενεχυροδανειστήριο.

Ήδη σε βάρος της 36χρονης έχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση στην οικία του ψυχιάτρου, Δημήτρη Σούρα, στην οποία εργάζονταν.

Συγκεκριμένα, η δράστις, εδώ και πέντε χρόνια, εργαζόταν περιστασιακά ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του ψυχιάτρου, και κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος απέσπασε πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης αξίας, μεταξύ αυτών και κοσμήματα.

Η κατηγορούμενη κατά την προσαγωγή της, πρωινές ώρες της Τετάρτης (17/10) στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, αποδέχθηκε την αφαίρεση βραχιολιού μεγάλης αξίας, το οποίο είχε παραδώσει ως ενέχυρο σε ενεχυροδανειστήριο. Το βραχιόλι εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον κάτοχο του.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονης αλλοδαπής για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, ενώ υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονης αλλοδαπής για κλοπή κατ’ εξακολούθηση από οικία στην οποία εργάζονταν ως οικιακή βοηθός

Από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονης αλλοδαπής για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, η 36χρονη που εργάζονταν περιστασιακά σε οικία στο Κολωνάκι ως οικιακή βοηθός, προέβη κατά τη διάρκεια χρονικού διαστήματος (5) ετών σε κλοπές αντικειμένων, μεταξύ αυτών κοσμήματα μεγάλη αξίας.

Η κατηγορούμενη κατά την προσαγωγή της, πρωινές ώρες της 17-10-2022 στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, αποδέχθηκε την αφαίρεση βραχιολιού μεγάλης αξίας το οποίο είχε παραδώσει ως ενέχυρο σε ενεχυροδανειστήριο. Το βραχιόλι εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον κάτοχο του.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

aselgeia
ΠΡΟΣΤΙΜΑ
anergia
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ