Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Θα κινηθεί νομικά και θα διεκδικήσει πίσω τα τέλη της ΒΙΠΕ και την παρακράτηση των ΚΑΠ από τα τέλη ταφής
Τι άλλο αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής.
Με εισήγηση του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου στην Δημοτική Επιτροπή, που πραγματοποιήθηκε χθες 31/1/2024 αποφασίστηκε ο Δήμος να κινηθεί νομικά και πολιτικά για την επιστροφή του 100% των ανταποδοτικών τελών στη ΒΙ.ΠΕ., το οποίο ουσιαστικά αφαίρεσε 450.000 ευρώ από τα έσοδα του Δήμου. Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του στην Δημοτική Επιτροπή ανέφερε: «Είχαμε δηλώσει προεκλογικά ότι θα διεκδικήσουμε τα χρήματα που χάνει ο Δήμος από τα ανταποδοτικά τέλη και αυτό κάναμε».
Στην ίδια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής ελήφθη η απόφαση ο Δήμος να συνταχθεί με την Κ.Ε.Δ.Ε για την αίτηση αναστολής της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών που προβλέπει την παρακράτηση από τα ταμεία των Δήμων, λόγω της επιβολής των τελών ταφής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας
Πολύεδρο: Εκπαιδευτική δράση για παιδιά το Σάββατο
Eπικίνδυνο fake ChatGPT κρυβόταν μέσα στο πραγματικό chatgpt.com
Οι χιμπατζήδες κλέβουν λιγότερη τροφή από τους φίλους τους παρά από τους υπόλοιπους
Η γιορτή του Κωνσταντοπούλειου Ευγηρείου Πάτρας για την τρίτη ηλικία ΦΩΤΟ
