Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Το μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας
Συμμετέχει στις εκδηλώσεις φωταγωγώντας το μνημείο που δεσπόζει στην πλατεία Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαΐα
Το δικό του μήνυμα για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στέλνει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.
Όπως σημειώνει: «Η 30η Μαΐου (σήμερα) έχει ορισθεί ως παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, μίας χρόνιας νόσου, η οποία, προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και πιο συγκεκριμένο τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό του ασθενή.
Παράλληλα φέτος η Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας γιορτάζει τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση και την προσφορά της στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση.
Ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας, μαζί με τους Δήμους όλης της χώρας, συμμετέχει στις εκδηλώσεις με συμβολικό τρόπο φωταγωγώντας με ιδιαίτερο χρώμα το μνημείο που δεσπόζει στην πλατεία Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαΐα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Luka Drawing Projector: Η τεχνητή νοημοσύνη που δεν κάνει τη δουλειά για τα παιδιά
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Του Αγίου Νεκταρίου στην Ντούνισσα Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Χάσατε τη θήκη των ακουστικών σας; Η JLab έχει τη λύση με τα νέα JBuds
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
