Δήμος Ερυμάνθου: Συνάντηση Θόδωρου Μπαρή με τους πολιτιστικούς συλλόγους
Ο Δήμαρχος στη σύντομη τοποθέτησή του ανέφερε πως η δημοτική Αρχή είναι αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι σύλλογοι της περιοχής, ενώ εξήρε το έργο τους στην κατεύθυνση διάσωσης και μετάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Συνάντηση με εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου, είχε ο Δήμαρχος, Θόδωρος Μπαρής, στο πλαίσιο της από κοινού ανάληψης πρωτοβουλιών για δράσεις και εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό.
Ο Δήμαρχος στη σύντομη τοποθέτησή του ανέφερε πως η δημοτική Αρχή είναι αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι σύλλογοι της περιοχής, ενώ εξήρε το έργο τους στην κατεύθυνση διάσωσης και μετάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
«Η συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας είναι αυτονόητη. Οι σύλλογοι μέσα από σειρά δράσεων και εκδηλώσεων κρατούν «ζωντανά» τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, αξιοποιούν το πολιτιστικό απόθεμα του Δήμου μας και αποτελούν θετικά πρότυπα για τη νεολαία μας, αναδεικνύοντας την παράδοση και την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Η καλλιέργεια του πνεύματος καθορίζει την ποιότητα της σχέσης που έχουμε αναπτύξει με την τοπική μας κοινωνία και προς αυτή την κατεύθυνση οι σύλλογοι επιτελούν καθοριστικό ρόλο», ανέφερε ο κ. Μπαρής και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους αφενός για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση κι αφετέρου για τη συνεργασία τους.

Στο πλαίσιο μάλιστα, περαιτέρω εδραίωσης αυτής της συνεργασίας αποφασίστηκε να εντατικοποιηθούν οι δράσεις, ώστε να υπάρξει και διασύνδεση του πολιτιστικού προϊόντος με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ενώ ζητήθηκε ο έγκαιρος προγραμματισμός των εκδηλώσεων, με σκοπό να τυγχάνουν και της ανάλογης προβολής.
Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των συλλόγων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνάντηση, δεδομένου ότι παρουσίασαν τόσο το εύρος των δραστηριοτήτων τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερυμάνθου, Νικόλαος Μαρτζάκλης, καθώς και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Ελένη Χριστοδουλοπούλου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά τα 6 φαγητά για μπάρμπεκιου δεν είναι τόσο ανθυγιεινά όσο ίσως νομίζετε
Το Claude διαβάζει πλέον τις καρτέλες σου και συνεχίζει τη δουλειά στον υπολογιστή
Ζωντανεύει η παράδοση από τον Σύλλογο Σοποτινών ΦΩΤΟ
Σούπερ μάρκετ Δεκαπενταύγουστος 2026: Πού μπορείτε να ψωνίσετε το Σαββατοκύριακο
Google Pixel 11 vs Pixel 10: Αξίζει τελικά η αναβάθμιση;
Εθελοντική δράση καθαρισμού της πηγής Μαγκάνι στην Κούτελη ΦΩΤΟ
Πώς βράζουν τα μακαρόνια οι Ιταλοί σεφ: Το κόλπο των 60 δευτερολέπτων για να μην κολλάνε ποτέ
Το PlayStation Plus πρόσθεσε ακόμα 3 δωρεάν παιχνίδια για τον Αύγουστο
