Δήμος Πατρέων: Οικίσκος-παρατηρητήριο για τους Πυροσβέστες στην Αρόη ΦΩΤΟ
Στις εργασίες τοποθέτησης, ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Αναστασίου και ο Διοικητής του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού, Αντιπύραρχος Γιώργος Κολοκοτσάς.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πατρέων, τοποθέτησε σήμερα νωρίς το πρωί στην Αρόη (κεραίες), έναν οικίσκο – παρατηρητήριο για τους πυροσβέστες που πραγματοποιούν βάρδιες – περιπολίες, για την προστασία της περιοχής, την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση πυρκαγιάς.
Στις εργασίες τοποθέτησης, ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Αναστασίου και ο Διοικητής του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού, Αντιπύραρχος Γιώργος Κολοκοτσάς.

Το φυλάκιο – παρατηρητήριο, που δωρίστηκε στην Πυροσβεστική από τον Δήμο, θα συμβάλλει στην εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών παραμονής κι εξυπηρέτησης των αναγκών για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που σταθμεύουν σε 24ωρη βάση εκεί.

Υπενθυμίζουμε, ότι και ο Δήμος Πατρέων, η Πολιτική του Προστασία, οι εργαζόμενοι του Δήμου αλλά και οι εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας, βρίσκονται όλες αυτές τις μέρες σε πλήρη ετοιμότητα, λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Η εκδήλωση του Δήμου για τον Αιγιώτη καθηγητή Νανοτεχνολογίας Θέμη Προδρομάκη ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το κόκκινο φεγγάρι «αποτύπωσε» τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Αιγιάλεια
