Δήμος Πατρέων: Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση της οδού Αχιλλέως στα Μποζαΐτικα ΦΩΤΟ
Παρέμβαση με έμφαση στην προσβασιμότητα
Πλέον σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης της οδού Αχιλλέως στην περιοχή των Μποζαϊτίκων, από τη Διγενή Ακρίτα έως την οδό Ανδρονίκου, έργο που υλοποιείται από τον Δήμο Πατρέων.
Μάλιστα πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση, αναγκαία για την εξυπηρέτηση της συνοικίας, η οποία προχώρησε παρά τις γνωστές δυσκολίες που συναντά η Δημοτική Αρχή σε καθημερινή βάση.
Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει και τη δημιουργία ράμπας για τη διευκόλυνση της πρόσβασης Ατόμων με Αναπηρία στη στάση του Προαστιακού στα Μποζαΐτικα, ανταποκρινόμενο έτσι σε ένα χρόνιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
Έτσι η Δημοτική Αρχή Πατρέων συνεχίζει με συνέπεια τις ασφαλτοστρώσεις και τις παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας σε συνοικίες της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της προσβασιμότητας για όλους.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυλαία για το Ρωμαϊκό Ωδείο με την παράσταση «Ακριβούλα μου» ΦΩΤΟ
Eπικίνδυνο fake ChatGPT κρυβόταν μέσα στο πραγματικό chatgpt.com
Η εφαρμογή Gemini αποκτά νέο εργαλείο χαρτών και αντικαθιστά την κάθετο με το σύμβολο @
Πόσα BTU χρειάζεται ένα δωμάτιο και γιατί ο κανόνας του τετραγωνικού δεν φτάνει
H Microsoft ετοιμάζει τη νέα εποχή των AI PCs όλα όσα περιμένουμε στις 7 Οκτωβρίου
