Δήμος Πατρέων – Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας: Το ερωτηματολόγιο για τους πολίτες

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) της Πάτρας είναι μια προσπάθεια του Δήμου να οργανώσει και να εξορθολογήσει, σε μακροσκοπικό ορίζοντα, την εξέλιξη των συστημάτων μεταφορών στην περιοχή.

Δήμος Πατρέων - Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας: Το ερωτηματολόγιο για τους πολίτες

Ο Δήμος Πατρέων συνεχίζει την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας που θα καθορίσει τον τρόπο που θα πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους, τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες της πόλης στο άμεσο μέλλον.

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) της Πάτρας είναι μια προσπάθεια του Δήμου να οργανώσει και να εξορθολογήσει, σε μακροσκοπικό ορίζοντα, την εξέλιξη των συστημάτων μεταφορών στην περιοχή. Στόχος είναι να οργανωθεί ένα σύστημα μεταφορών που θα δίνει, κατά το δυνατόν, προτεραιότητα στις ήπιες μορφές μετακίνησης, προσφέροντας περισσότερο χώρο στον πεζό, στο ποδήλατο και στα μέσα μαζικής μεταφοράς με γνώμονα την βελτίωση της οδικής ασφάλειας για όλους τους μετακινούμενους.

Προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Δήμο, η ομάδα σχεδιασμού στηρίζεται στη βοήθεια όλων, μέσω της συμμετοχής σας στην έρευνα Δηλωμένης Προτίμησης-SP.

Η συγκεκριμένη έρευνα λειτουργεί συμπληρωματικά με τις έρευνες που πραγματοποιούνται στην πόλη το τελευταίο διάστημα και πρόκειται να δώσει πρόσθετη αξία στα αποτέλεσμα του έργου. Μέσω αυτής εξετάζονται οι ενδεχόμενες προτιμήσεις μεταξύ Ι.Χ., Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και ποδηλάτου μέσα από 12 διαφορετικά υποθετικά σενάρια. Η έρευνα είναι ιδιαίτερα συνοπτική σε διάρκεια και είναι προσβάσιμη μέσα από τον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddQ-J89oo6kjyagmJrEfJlboxxXZFluzsMlYwU5CTbESZR4A/viewform

Αναλυτικές πληροφορίες για το ΣΒΑΚ της Πάτρας, θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://svakpatras.com/

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Τα σημεία που θα φορτίζουμε ηλεκτρικά οχήματα - Το τελικό σχέδιο
Διάσωση τραυματισμένου πελαργού στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας ΦΩΤΟ
Δυτική Αχαΐα: Η επέλαση των «βαρβάρων» στο Γιαννισκάρι! ΦΩΤΟ
Αγρίνιο: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν περισσότερα από δυο κιλά κάνναβης ΦΩΤΟ