Δήμος Πατρέων: Την Τρίτη 26 Ιουλίου η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και η πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου

Ο Δήμαρχος Πατρέων επισκέφτηκε σήμερα τους εργαζόμενους στο Τμήμα Αυτεπιστασίας και συζήτησε μαζί τους για τα αιτήματα της κινητοποίησης.

Δήμος Πατρέων: Την Τρίτη 26 Ιουλίου η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και η πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου Φωτογραφία αρχείου

Μετά την ανακοίνωση από τη Δημοτική Αρχή, της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και την πορεία που θα ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τρίτη 26 Ιουλίου, 11:00 π.μ., φτάνουν από παντού μηνύματα μαζικής συμμετοχής από τους εργαζόμενους και το λαό της Πάτρας.
Σωματεία εργαζομένων και άλλοι λαϊκοί φορείς καλούν τα μέλη τους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή, ξεκίνησε περιοδείες και συγκεντρώσεις, καλώντας τους εργαζόμενους του Δήμου να δώσουν το παρών στον αγώνα που αφορά στα δικαιώματά τους και το μέλλον τους.

Ο Δήμαρχος Πατρέων επισκέφτηκε σήμερα τους εργαζόμενους στο Τμήμα Αυτεπιστασίας και συζήτησε μαζί τους για τα αιτήματα της κινητοποίησης. Τόνισε ότι ο αγώνας για την πλήρη χρηματοδότηση του Δήμου και τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού αφορά πρώτ’ απ’ όλα τον πατραϊκό λαό, ο οποίος πληρώνει βαριά και άδικη φορολογία στο κράτος και καλείται να ξαναπληρώσει στο Δήμο για έργα και υπηρεσίες που έπρεπε να καλύπτονται με κρατική ευθύνη.

Ο Δήμαρχος, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι από τα 91 εκατομμύρια ευρώ που είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση να αποδίδει ετησίως στο Δήμο Πατρέων, φτάνουν σ’ αυτόν μετά βίας 24 εκατομμύρια. Επιπλέον, αντί για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με πλήρη δικαιώματα και αξιοπρεπείς μισθούς, οι κυβερνήσεις διαχρονικά χρησιμοποιούν κυριολεκτικά τους άνεργους ως φθηνό και ευέλικτο προσωπικό, μέσω των οκτάμηνων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

 

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments