Δημοτικές εκλογές 2023: Καθαρό “γαλάζιο” χρίσμα στην Πάτρα

Έχουν ενταθεί οι επαφές του βουλευτή και γραμματέα Αυτοδιοίκηση Διονύση Χατζηδάκη και του γραμματίεα Στέλιου Κονταδάκη με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανά την επικράτεια, υπό τον συντονσιμό του γραμματέα την ΝΔ Γιώργου Στεργίου

δημαρχειο

Δεν θα λέει η ΝΔ ότι απλώς στηρίζει κάποιον υποψήφιο δήμαρχο. Όυτε, σε άλλες περιπτώσεις θα κλείνει απλώ το μάτι. Ο προσανατολισμό είναι να δίνει ευθέως χρίσματα σε “γαλάζιους” υποψήφιου δημάρχους.
Είναι απανωτές οι συσκέψεις στα γραφεία της ΝΔ. στο Μοσχάτο τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα μετά την αλλαγή του εκλογικού νόμου που ορίζει πλέον να εκλέγεται ο δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή, εφ όσον έχει εξασφαλίσει ποσοστό άν των 43%.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ενταθεί οι επαφές του βουλευτή και γραμματέα Αυτοδιοίκηση Διονύση Χατζηδάκη και του γραμματίεα Στέλιου Κονταδάκη με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανά την επικράτεια, υπό τον συντονσιμό του γραμματέα την ΝΔ Γιώργου Στεργίου.

Πηγές από τα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο θεωρούν ότι η πρόταση για αμιγώς “γαλάζιους” υποψήφιους Δημάρχους είναι κλειδωμένη, όσον αφορά τους μεγάλου τουλάχιστον Δήμους της χώρας. Μέσα, φυσικά και η Πάτρα μαζί με Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλο, Γιάννανεα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Χανιά, Ρόδο, κ.ο.κ.
Η Πειραιώς εμφανίζεται με “αναμμένες μηχανές” Αυγουστιάτικα, διότι από τον Σεπτέμβριο αναμένεται ν’ αυξηθούν οι επαφές και ν΄ αρχίσουν περιοδείες στελεχών της ΝΔ με φόντό τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ