Δίπλα στους Αχαιούς επιχειρηματίες η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην FOODEXPO 2023

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, συνομίλησε με τους Αχαιούς επιχειρηματίες και να ενημερωθεί για τις προσπάθειές τους ώστε να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

Δίπλα στους Αχαιούς επιχειρηματίες η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην FOODEXPO 2023

Τις αχαϊκές εταιρείες, που συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOODEXPO 2023 στην Αθήνα, επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η FOODEXPO είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Η κα Αλεξοπούλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Αχαιούς επιχειρηματίες και να ενημερωθεί για τις προσπάθειές τους ώστε να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

Η Αχαιή Βουλευτής συνεχάρη τους επιχειρηματίες για τις πρωτοβουλίες τους που ως μόνο στόχο έχουν την ανάδειξη και την προώθηση της περιοχής μας. Τόνισε δε, ότι η εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων είναι ο μόνος δρόμος για την ουσιαστική ανάπτυξη που θα φέρει νέες επενδύσεις και καλά αμειβόμενες νέες θέσεις εργασίας. Ανέφερε επίσης τη βούληση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να υποστηριχθεί και να ενισχυθεί η ελληνική επιχειρηματικότητα η οποία αποτελεί πυλώνα προόδου και εφαλτήριο ενίσχυσης της χώρας.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ