Διπλό φονικό στη Λάρισα: Τα θύματα της εν ψυχρώ εκτέλεσης
Οι δύο άνδρες έπεσαν νεκροί από τα πυρά του 60χρονου πριν ο τελευταίος στρέψει το όπλο προς τον εαυτό του και δώσει τέλος στη ζωή του στους Γόννους Λάρισας.
Γνωστή έγινε η ταυτότητα των δυο θυμάτων του διπλού φονικού στους Γόννους Λάρισας με τον 60χρονο δράστη να αυτοκτονεί.
Ο Χρήστος Τάσος, ξυλουργός από τη Σκιάθο και πατέρας ενός μικρού παιδιού και ο 53χρονος μεταφορέας Λευτέρης Τσαμούτης από τον Βόλο, είναι οι δύο άνδρες που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του 60χρονου Δ.Κ. πριν ο τελευταίος στρέψει το όπλο προς τον εαυτό του και δώσει τέλος στη ζωή του στους Γόννους Λάρισας.
Ο Χρήστος Τάσος φέρεται να είχε αγοράσει μηχανήματα αμφιβόλου ποιότητας από τον δράστη. Το δεύτερο θύμα ο 53χρονος μεταφορέας ήταν αυτός που ο ίδιος ο δολοφόνος υποστήριζε πως «δεν έπρεπε να σκοτώσει». «Στον οδηγό δεν έπρεπε να ρίξω. Αλλά ήταν στη φάση που δεν θα μπορούσα. Εκείνος δεν μου επιτέθηκε, πάγωσε».
Ο μεταφορέας είχε πάει στο ξυλουργείο μαζί με τον ξυλουργό Χρήστο Τάσο για να πάρουν μηχανήματα, όμως έπεσαν θύματα του 60χρονου. Η κηδεία του Λευτέρη Τσαμούτη θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στις Αλυκές του Βόλου την Τρίτη στις 10 το πρωί.
«Παραδώσου, μην το κάνεις»
Μετά τη δολοφονία των δύο ανδρών, ο 60χρονος ταμπουρώθηκε. Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της ΕΚΑΜ από τη Θεσσαλονίκη, ασθενοφόρα και ένας ειδικός διαπραγματευτής, ο οποίος -παρουσία εισαγγελέα- ανέλαβε να πείσει τον δράστη να παραδοθεί.
«Παραδώσου, μην το κάνεις, θα είναι χειρότερα» φώναζαν οι αστυνομικοί στον δράστη, ο οποίος αφού άνοιξε πυρ εναντίον του ελεύθερου σκοπευτή της Αστυνομίας, στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, όπως ακούγεται και στο βίντεο.
Με πληροφορίες από skiathoslife.gr, gegonota.news, onlarissa.net
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σιδηροδρομικό δυστύχημα Τέμπη: Τι κατέσχεσε η ΕΛΑΣ κατά την «έφοδο» στην εταιρεία φύλαξης
Το λιμάνι της Πάτρας έτοιμο να υποστηρίξει τις έρευνες για φυσικό αέριο σε Κρήτη και Ιόνιο
Αχαΐα – Κατολισθήσεις: Θέμα χρόνου οι διώξεις για τα καθυστερούμενα – Το Δασαρχείο ζήτησε παράταση!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Το παραδοσιακό πανηγύρι του Πολιτιστικού Συλλόγου στα Βαλιμίτικα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Έρχεται η «2η Βραδιά Εμπορίου», «η πόλη ξυπνά… Πάμε Αγορά!» στην Κάτω Αχαΐα
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Ήλιος, θάλασσα και… γεμάτο πορτοφόλι! Νέα μελέτη ανέδειξε τους πιο οικονομικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2026. Δείτε τις τιμές και τις επιλογές.
