Διπλό μήνυμα για άθληση και εξωστρέφεια στο 2ο Koumaria Trail Series,

2ο Koumaria Trail Series

Διπλό μήνυμα θέλησαν να στείλουν χθες, οι διοργανωτές του 2ο Koumaria Trail Series, που θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου στην περιοχή της Αχαΐα Κλάους.

Πρόκειται για σειρά αγώνων τρεξίματος που θα γίνει στον ορεινό όγκο της περιοχής και είναι μία καλή ευκαιρία όχι μόνο για άθληση, αλλά και εξωστρέφεια ενώ ο αγώνας θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα κατευθυνθούν στη Φλόγα Πάτρας- Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και στην Κιβωτό της Αγάπης-Ασυλο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων.

Η συνέντευξη τύπου έγινε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ και μίλησαν ο εκπρόσωπος της ΚοινΣΕπ ΔΙΑΒΑ, Αντώνης Γιαννακόπουλος, ο τεχνικός Σύμβουλος του αγώνα, Δημήτρης Αποστολόπουλος, ο αντιπερειφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο εκπρόσωπος της Αχαΐας Κλάους, Σπύρος Ρεπούσης και εκπρόσωπος της «Φλόγας», Αγγελική Ζαφείρη.
Πρώτος πήρε το λόγο ο Αντώνης Γιαννακόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε: «Σκοπός μας είναι να κινητοποιήσουμε το κόσμο να βγει έξω από το σπίτι και το 2ο Koymaria Trail Siries είναι μια εξαιρετική ευκαιρία που θα λάβει χώρα σε ένα όμορφο χώρο όπως είναι αυτός της Αχαΐας Κλάους».
Στη συνέχεια μίλησε ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Πρόκειται για σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος, φέτος έχουμε τέσσερις διαδρομές, στα 12 χιλιόμετρα, στα 22 χιλιόμετρα και στα 40 χιλιόμετρα για τους πιο έμπειρους ενώ υπάρχει και διαδρομή για τα παιδιά μέσα στη Αχαΐα Κλάους».

ΜΠΟΝΑΝΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΔΙΤΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ»
Ακολούθως, τοποθετήθηκε ο Χαρ. Μπονάνος ο οποίος υπογράμμισε: «Χαίρομαι που η Περιφέρεια στηρίζει αυτή τη δράση η οποία έχει διττό χαρακτήρα. Ως Περιφέρεια, θέλουμε να αναδείξουμε τον τόπο μας και αυτό γίνεται με τον μαζικό αθλητισμό και όλα αυτά σε μία υπεροχή διαδρομή. Το δεύτερο είναι η ευαισθησία μας, να δείξουμε ότι είμαστε κοινά αλληλέγγυοι στη πράξη και να στηρίξουμε τα παιδιά της Φλόγας. Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της «Achaia Clauss», Σπύρος Ρεπούσης, τόνισε: «Υποδεχόμαστε με χαρά το γεγονός που δεν είναι μόνο αθλητικό, αλλά και φιλανθρωπικό για να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να στηρίξουμε τα παιδιά».
Τέλος, η Αγγελική Ζαφείρη, είπε: «Εκπροσωπώ τη Φλόγα και θέλω να πω ευχαριστώ στους διοργανωτές και την Αχαΐα Κλάους για την προσφορά τους. Πιστεύω ότι θα είναι φανταστική εκδήλωση και ελπίζω η συμμετοχή να είναι μεγάλη».
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
Οι έγγραφες θα κλείσουν στις 7 Ιανουαρίου όμως ήδη υπάρχουν παραπάνω από 200 άτομα που έχουν δηλώσει συμμετοχή και είναι ενδεικτικό ότι υπάρχουν έγγραφες από Ισπανία και Αμερική.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop