Δοκιμές επί δοκίμων στον Παναιγιάλειο
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο δοκιμαστικών που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα (23-24-25/7/25) στο γήπεδο της Αβύθου, με τη συμμετοχή 31 νεαρών ποδοσφαιριστών από την ευρύτερη περιοχή γεννημένοι από το 2007 ως και το 2009. Μάλιστα υπήρξε ενδιαφέρον και από παιδιά σε μικρότερες ηλικίες που είχαν στόχο να γίνουν μέρος του συλλόγου.
Για τις δοκιμές εξέδωσε ανακοίνωση ο Παναιγιάλειος, όπου αναφέρει: «Η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή, δείχνοντας την αγάπη των παιδιών για το ποδόσφαιρο αλλά και την επιθυμία τους να φορέσουν τη φανέλα του Παναιγιαλείου. Ο προπονητής της ομάδας μας, Φώντας Καζακόπουλος, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά νεαρά ταλέντα και να αξιολογήσει τις δυνατότητές τους. Ήδη ορισμένοι από τους συμμετέχοντες έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και να διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν και προπονούνται κανονικά από την Δευτέρα με τη “μεγάλη ομάδα”. Η τελική επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν θα γίνει από τον προπονητή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας.
Τέλος, ενημερώνουμε ότι το επόμενο διάστημα ενδέχεται να υπάρξει και νέος γύρος δοκιμαστικών μέχρι να πάρει την τελική απόφαση ο προπονητής μας.
Ο Παναιγιάλειος συνεχίζει την προσπάθεια με συνέπεια και πάθος και επενδύει στο μέλλον»!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Game of Thrones Aegon’s Conquest: Έρχεται η πρώτη ταινία του Westeros
Τα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη συγχαίρουν την ομάδα του NextGenMinds ΦΩΤΟ
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Ανακοινώθηκε το GPT 6.1 Sol: Επιδόσεις κοντά στο Astra στο 1/5 της τιμής
Ο 2ος Μουσικός Περίπατος από τον Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας ΦΩΤΟ
