Δολοφονία Άλκη: Η οικογένειά του ζητά να εκδικαστεί η υπόθεση στην Αθήνα
Η οικογένεια του Άλκη Καμπανού μέσα από ανακοίνωσή της, ζητά να εκδικαστεί η υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου γιου τους στην Αθήνα, εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.
Η οικογένεια του Άλκη Καμπανού μέσα από ανακοίνωσή της, ζητά να εκδικαστεί η υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου γιου τους στην Αθήνα, εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.
Στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου νεαρού τονίζει πως το αίτημα αυτό διατυπώνεται για “λόγους ασφάλειας των μελών της οικογένειας Καμπανού, των Δικαστών, των Ενόρκων και των μαρτύρων”.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Τα τριάντα ιατροδικαστικά ευρήματα και η αγριότητα και η βαρβαρότητά τους που βάσει της ιατροδικαστικής εκθέσεως της κυρίας ιατροδικαστού Λήδας-Καλλιόπης Κοβάτση, επέφεραν το θάνατο του αείμνηστου Άλκη Καμπανού, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κανένας εκ των δώδεκα κατηγορουμένων ούτε παραδέχτηκε ότι επέφερε ένα από αυτά, ούτε κατονόμασε κάποιον άλλο που επέφερε έστω ένα από αυτά, αποτελούν την απόλυτη βεβαίωση ότι στο Δικαστήριο, εκτός αν αλλάξουν τις απολογίες τους, θα δικαστούν όλοι σαν συναυτουργοί αυτής της αποτρόπαιης ανθρωποκτονίας εις βάρος ενός 19χρονου ανυπεράσπιστου παιδιού από αδίστακτους δράστες που μέχρι σήμερα ούτε μία συγγνώμη δεν έχουν πει στην οικογένεια του.
Ο κ. Κούγιας γι’ αυτή την ομαδική ανθρωποκτονία, που δεν έγινε ούτε με χέρια ούτε με πόδια που θα μπορούσαν να έχουν ως σκοπό το τραυματισμό του αείμνηστου Άλκη, αλλά έγινε με δρεπάνια, δολοφονικά μαχαίρια karambit και σιδηρολοστούς, θα ζητήσει την καταδίκη όλων για τη διάπραξη του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για την οποία προβλέπεται για όλους η ποινή της ισόβιας καθείρξεως.
Η οικογένεια του Άλκη Καμπανού θα ζητήσει από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κο Παναγιωτόπουλο άμεσα να συνεργαστεί με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κο Πλιώτα, ώστε χωρίς χρονοτριβή και μετά την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος από το Δικαστικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης η δίκη να προσδιοριστεί προς εκδίκαση στην Αθήνα για λόγους ασφάλειας των μελών της οικογένειας Καμπανού, των Δικαστών, των Ενόρκων και των μαρτύρων, όπως έγινε με άλλες δίκες με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη δίκη Τοπαλούδη και τη δίκη Ζωνιανών.
Είναι αυτονόητο ότι τόσο εκ μέρους της οικογένειας Καμπανού όσο και προσωπικά θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας προς την 7η Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης κα Μαγδαληνή Ηλιοπούλου που ταχύτατα ενήργησε όλες τις ανακριτικές πράξεις και ολοκλήρωσε την ανάκριση, συγκεντρώνοντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία διασταυρώνουν όλες τις αποδείξεις που αποδεικνύουν την αυτουργία όλων των συλληφθέντων και ήδη κρατουμένων στην ανθρωποκτονία εις βάρος του αειμνήστου Άλκη Καμπανού.
Αθήνα, 04/06/2022
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Κούγιας»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νομίζετε ότι το κατεψυγμένο κοτόπουλο δεν χαλάει; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
Το Google ετοιμάζει widget που θα αλλάξει τον τρόπο που μεταφράζεις στο κινητό
10 χρόνια Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”
Τι ώρα πρέπει να τρώτε για να προστατεύσετε τη μνήμη σας; Η απάντηση των ειδικών
Ένα spa για τα πόδια σου: Το νέο slide της Nike αλλάζει την έννοια της χαλάρωσης
Γιώργος Κακοσαίος: Πέρυσι είχα ένα θέμα με τη φωνή μου
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στον Ελαιώνα
