Δολοφονία Αναγνωστόπουλου: «Ζήτημα τιμής για την Αστυνομία η σύλληψη του δράστη»

Σύμφωνα με πληροφορίες κλιμάκιο της Ασφάλειας, από την Πάτρα, βρέθηκε στην περιοχή, συνδράμοντος στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

 

ΕΓΚΛΗΜΑ

Σιγή ασυρμάτου από την Αστυνομία για το έγκλημα στην Εφύρα Ηλείας με θύμα τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλου, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στις 19 Σεπτεμβρίου, από τον αδελφό του.

«Το ότι δεν έχει δημοσιοποιηθεί τίποτα εδώ και καιρό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζονται οι έρευνες ή ότι έχουμε εγκαταλείψει την υπόθεση», ανέφερε μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ερωτώμενος σχετικά με την πορεία των ερευνών για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου που έχει συμπληρώσει αισίως 2,5 μήνες, με τον δράστη να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

«Η εξιχνίαση της υπόθεσης και η σύλληψη του δολοφόνου αποτελεί ζήτημα τιμής και προσωπικό στοίχημα για την Αστυνομία», συμπλήρωσε ο έμπειρος αξιωματικός τονίζοντας ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Αρχές λόγω των ιδιαιτεροτήτων που συγκεντρώνει η υπόθεση, θέλουν να σιγουρευτούν πριν προχωρήσουν σε κάποια κίνηση.

Δυόμισι μήνες μετά, οι έρευνες συνεχίζονται στο παρασκήνιο και μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες, σε αυτές συνέδραμε και κλιμάκιο από την Πάτρα που βρέθηκε στην Εφύρα.

Από την επόμενη μέρα της δολοφονίας, ξεκίνησε ένα μεγάλος γύρος καταθέσεων ατόμων από το στενό του θύματος, οι οποίες βοήθησαν την Αστυνομία να στρέψει την προσοχή της σε υπόπτους, ωστόσο αποδείξεις δεν υπήρχαν και τα στοιχεία δεν κρίθηκαν αδιάσειστα προκειμένου να προβεί σε συλλήψεις.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου από έναν εκ των αδελφών του στο σπίτι όπου έμενε, στο χωριό Εφύρα, φέροντας 40 χτυπήματα στο κεφάλι, από τα οποία τουλάχιστον τα μισά του προκάλεσαν βαθιά τραύματα που απέβησαν μοιραία για τη ζωή του. Οι Αρχές που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον χώρο του εγκλήματος συνέλεξαν στοιχεία, ωστόσο τα δύο βασικά «αγκάθια» ήταν η απουσία αποτυπωμάτων από το σπίτι αλλά και αδυναμία εύρεσης του φονικού όπλου που χρησιμοποίησε ο δράστης για να στερήσει τη ζωή του άτυχου συνταξιούχου το οποίο θυμίζουμε ότι πιθανότατα ήταν κάποιο ξύλινο αντικείμενο.

Πηγή: patrisnews. com

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments