Δολοφονία Χριστίνας Κλουτσινιώτη: Μέχρι τη νύχτα αγόρευαν οι συνήγοροι – Απαλλαγή τεσσάρων πρότεινε ο εισαγγελέας
Ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή πέντε εκ των οκτώ κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και του αποταγμένου αστυνομικού που φέρεται από το κατηγορητήριο της υπόθεσης, ως ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος.
Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας συνεχιζόταν με αγορεύσεις συνηγόρων υπεράσπισης, η ακροαματική διαδικασία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών, για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη και της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του συζύγου της Διονυσίου Κορφιάτη, πριν από δύο χρόνια στη Ζάκυνθο.
Ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή τεσσάρων από τους οκτώ κατηγορούμενους, μεταξύ αυτών και του αποταγμένου αστυνομικού που φέρεται από το κατηγορητήριο της υπόθεσης ως ηθικός αυτουργός του εγκλήματος και του γόνου μιας γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.
Ο εισαγγελέας διέκρινε πιθανό κίνητρο στον κατηγορούμενο ως ηθικό αυτουργό, αλλά, τα στοιχεία που βρέθηκαν δεν μπορούν αξιοποιηθούν γιατί όπως είπε, «μου λείπουν οι πράξεις».
Αντίθετα ο εισαγγελέας της έδρας, μετά από μια πολύωρη αγόρευση πρότεινε την ενοχή των δύο βασικών κατηγορουμένων, ως φυσικών αυτουργών του εγκλήματος, καθώς επίσης και ενός ακόμα άνδρα και μιας γυναίκας, για απλή και άμεση συνέργεια σε βαθμό πλημμελήματος, για υποστηρικτικούς ρόλους στο έγκλημα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Ο αν. Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος στην 28η Οκτωβρίου ΦΩΤΟ
Τεχνικός αναπαρήγαγε το φαινόμενο αλλαγής χρώματος ρωμαϊκού γυάλινου αριστουργήματος 1.600 ετών
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Οι μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Πάτρας για την φροντίδα των αδέσποτων ΦΩΤΟ
