Δράση για τις γυναίκες του Ικαρου και του Ατρόμητου
Κανονικά δράση περιλαμβάνει σήμερα το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών όπου θα διεξαχθεί η 10ης αγωνιστική με τον Ικαρο Πετρωτού και τον Ατρόμητο Ζαρουχλεϊκών να έχουν αποστολές με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας.
Η ομάδα του Ικαρου Πετρωτού έχει το πιο δύσκολο έργο, καθώς θα παίξει εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Φείδωνα Αργους, όμως θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει τα σερί των καλών εμφανίσεων.
Από την άλλη, ο Ατρόμητος Ζαρουχλεικων έχει πιο εύκολο έργο, καθώς θα υποδεχτεί τον ουραγό του ομίλου, Εθνικό Καλαμάτας και θέλει πάση θυσία να πάρει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα παραμονής.
Το παιχνίδι Ατρόμητος Ζαρουχλεικων-Εθνικός Καλαμάτας θα ξεκινήσει στις 15.00 και θα σφυρίξουν ο Αγγελος Κοιλομενιάτης από την Ηλεία με βοηθούς τους Γαβριηλίδη-Ζαχαρόπουλο της ίδιας Ενωσης.
Το παιχνίδι Φείδων Άργους-Ικαρος Πετρωτού θα σφυρίξει ο Γιωργής Γκριτζέλης από την Αρκαδία με βοηθούς τους Παπαιωάνου-Λιώρη, της ίδιας Ενωσης.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
15.00: Ατρόμητος Ζαρουχλέικων-Εθνικός Καλαμάτας
15.00: Φείδων Άργους-Ικαρος Πετρωτού
15.00: Γιάννενα -ΑΕΚ Μεσολογγίου
15:00: Αμαζόνες Κορινθίας-Αστέρας Τρίπολης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών διοργανώνει εκδηλώσεις
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Νέο AI μοντέλο της Alibaba φτιάχνει κινηματογραφικά βίντεο 30 δευτερολέπτων
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
