Δυνατός ο Απόλλων με τη Λουξ στο πλευρό του!

Δυνατός ο Απόλλων με τη Λουξ στο πλευρό του!

Ο Απόλλων προχωρά και φέτος έχοντας στο πλευρό του την εταιρεία Λουξ και μάλιστα χθες η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση-παρουσίαση για τη συνεργασία τους, η οποία έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Απόλλων Carna 1926, έχει και φέτος αρκετές εταιρείες οι οποίες στηρίζουν χορηγικά την ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 22-23, όπου συμμετέχει στη Basket League.
Η ΚΑΕ Απόλλων Carna 1926 ξεκινά την παρουσίαση των βασικών χορηγών της ομάδας η οποία θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

ΛΟΥΞ

Η Πατρινή εταιρεία αναψυκτικών Λουξ είναι σήμερα η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας αναψυκτικών και χυμών. Είναι μια εταιρεία με μεγάλα γκάμα προϊόντων που έχει κερδίσει πολλά βραβεία ποιότητας και έχει εξαγωγές σε 22 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού.

Ολα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Όταν στη συμβολή των οδών Παντοκράτορος και Ηλείας, πίσω από τον ομώνυμο ιστορικό ναό, ο Παναγιώτης Μαρλαφέκας ιδρύει τη «λουξ», μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που αρχικά παράγει πορτοκαλάδα, λεμονάδα και γκαζόζα.

Το 1972, ο Παναγιώτης Μαρλαφέκας, αποφάσισε να μεταφέρει το εργοστάσιο σε ιδιόκτητες, μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και πλέον διαθέτει ιδιοκτήτη μονάδα στη περιοχή της Περιβόλας ενώ την επιχείρηση τρέχουν η επόμενη γενιά με τους Γιάννη, Πλάτωνα και Κώστα Μαρλαφέκα, τους τρεις γιους του ιδρυτή της εταιρείας».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ