Δύο κύματα κακοκαιρίας μέσα στην εβδομάδα – Η πρόγνωση για την Πάτρα
Το διπλό κύμα κακοκαιρίας, θα εκδηλωθεί την Τρίτη 7/3/2023και μέχρι την Τετάρτη, στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί και θα χαλάσει ξανά την Παρασκευή.
Την εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας θα έχουμε δύο κύματα κακοκαιρίας, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη: το ένα θα μας απασχολήσει αύριο Τρίτη 7/3 και μέχρι την Τετάρτη, στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί και θα χαλάσει ξανά την Παρασκευή 10/3.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Σήμερα Δευτέρα 6/3 προς τα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο ο καιρός θα είναι άστατος και θα σημειωθούν ανά διαστήματα βροχές, ενώ ήδη έχει καταιγίδες στα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, οι άνεμοι στα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία αργά το μεσημέρι στους 16-18 βαθμούς.
Στην Αττική πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Η θερμοκρασία το πρωί στους 5-6 βαθμούς ενώ αργά το μεσημέρι το θερμόμετρο θα φτάσει τους 18 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια και προς το απόγευμα συννεφιές. Ο υδράργυρος στους 16 βαθμούς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Ζώδια Σήμερα 6/8: Η τυχερή όψη που λύνει κάθε πρόβλημα!
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών στο 22ο Αντάμωμα στη
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Μουσική εκδήλωση στη Μονή Πορετσού στα Αγράμπελα
