Δύο μετάλλια για τη στιβική Πάτρα στο Βαλκανικό Βετεράνων

Δύο μετάλλια από την Φιλιώ Σολάκη και την Κατερίνα Τσινιά, αλλά και αρκετές καλές επιδόσεις και καλοί χρόνοι ήταν ο απολογισμός για τη στιβική Πάτρα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Βετεράνων στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΤΡΑ Η στιβική Πάτρα τα πήγε περίφημα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Βετεράνων

Η Πάτρα είναι πόλη του στίβου!

Κι αυτό ισχύει για όλες τις ηλικίες, τόσο για τους μικρούς αθλητές, όσο και για τους λίγο μεγαλύτερους. Η παράδοση επιβεβαιώθηκε και στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Βετεράνων που φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη, με τους αθλητές και τις αθλήτριες της Πάτρας να πραγματοποιούν πολύ καλές επιδόσεις. Κατακτήθηκαν, μάλιστα, και δύο μετάλλια, το ένα ασημένιο από την Φιλιώ Σολάκη στα 5.000μ. και το άλλο χάλκινο από την Κατερίνα Τσινιά στα 1.500μ., γεγονός που συνιστά αξιοσημείωτη επιτυχία.

Αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες που δεν ανέβηκαν στο βάθρο κατάφεραν να διαπρέψουν, επιβεβαιώνοντας και την αγάπη τους για τον κλασικό αθλητισμό, αλλά και ό,τι η στιβική… τέχνη δεν ξεχνιέται όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Χαρακτηριστική περίπτωση εκείνη του Αγγελου Γιανναράκη, ο οποίος παρότι αγωνίστηκε με τραυματισμό (στους κάτω κοιλιακούς), έκανε 5.07μ. στο μήκος και πήρε την 5η θέση. Παράλληλα, ο Σωτήρης Μπιλιανός πήρε την 5η θέση στα 5.000μ., ενώ ο Θεόδωρος Λουλούδης την 7η (20,08,00) και ο Ιωάννης Νικολόπουλος την 8η (με χρόνο 24,41,07), ενώ η Μαρία Τρίγκα κατέκτησε την 4η θέση στα 5.000μ. με χρόνο 23,22,98.

ΠΑΤΡΑ

Ο πρόεδρος του Πέλοπα Σωτήρης Μπιλιανός έτρεξε στα 5.000μ. και κατέλαβε την 5η θέση με χρόνο 18,43,99.

ΠΑΤΡΑ

Από αριστερά οι Μαρία Τρίγκα, Θεόδωρος Λουλούδης, Φιλιώ Σολάκη, Αικατερίνη Τσινιά, Ιωάννης Νικολόπουλος και ο Σωτήρης Μπιλιανός με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Καρρά

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ