Δυο νέες σύγχρονες ειδικότητες στο ΔΠΙΕΚ Πάτρας

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζει τη λειτουργία του, το ΔΠΙΕΚ ως Δημόσιο Πειραματικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης συνεργαζόμενο με το ΕΑΠ και το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Δυο νέες σύγχρονες ειδικότητες στο ΔΠΙΕΚ Πάτρας

Το ΔΠΙΕΚ Πάτρας συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία του, ως Δημόσιο Πειραματικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Πάτρας συνεργαζόμενο με το ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) και το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών με δυο νέες δυναμικές και σύγχρονες ειδικότητες, από το προηγούμενο έτος.

«Ειδικός Εφαρμοσμένων Τεχνολογιών Χημικών και Μικροβιολογικών Αναλύσεων» της οποίας τα μαθήματα διεξάγονται εξ ολοκλήρου στα εργαστήρια και τις αίθουσες της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας (ΣΘΕΤ) του ΕΑΠ στην Περιβόλα Πατρών.

 «Στέλεχος Ψηφιακού Μάρκετινγκ στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο» της οποίας τα μαθήματα διεξάγονται αποκλειστικά στα σύγχρονα εργαστήρια Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το ΔΠΙΕΚ παρέχει επίσης άλλες 6 σύγχρονες και δυναμικές ειδικότητες εκ των οποίων η νέα ειδικότητα, «Εκπαιδευτής Ελεύθερης Γυμναστικής (Aerobics)» προσφέρεται πανελλαδικά μόνο από το ΔΠΙΕΚ Πάτρας σε συνεργασία με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές στην Πάτρα.

Το ΔΠΙΕΚ συνεργάζεται με το 2ο Εργαστηριακό Κέντρο Πάτρας και εξειδικευμένους εξωτερικούς, σύγχρονους και καινοτόμους φορείς, για βιωματικές μεθόδους.

Μετά από 4 εξάμηνα σπουδών στο ΔΠΙΕΚ και 1 αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε συνεργαζόμενες δημόσιες, επιχειρήσεις και φορείς, περιμένει η αγορά εργασίας και η διαδικασία πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ για την απόκτηση του διπλώματος. Οι πιστοποιημένοι δύνανται, παράλληλα με τον εργασιακό τους στίβο, να συνεχίσουν πανεπιστημιακές σπουδές με κατατακτήριες εξετάσεις σε ΑΕΙ.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ