Δυστύχημα στα Τέμπη: Ακόμα μια «μάχη» για τον 21χρονο Γεράσιμο – Γιατί επέστρεψε στη Λάρισα
Οι γιατροί του κέντρου Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας έκριναν σκόπιμη τη μεταφορά του στη Λάρισα.
Ο φοιτητής από τον Βόλο, ο 21χρονος Γεράσιμος – Ιάσονας, ο μοναδικός επιζών του μοιραίου πρώτου βαγονιού του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, επέστρεψε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη ΜΕΘ του αρχικού νοσοκομείου από τους θεράποντες ιατρούς του κέντρου Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας.
Έναν ανθεκτικό μύκητα πρέπει να αντιμετωπίσει ο 21χρονος Γεράσιμος-Ιάσονας, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών.
Ο νεαρός βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση και μολύνθηκε από ενδονοσοκομειακό μύκητα, τον όποιον πρέπει να καταπολεμήσει για να μπορεί εξ νέου να επιστρέψει στο Κέντρο Αποθεραπείας της Γερμανίας.
Με πληροφορίες από thenewspaper.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Πάτρα: Αθλητικό τουρνουά για τα παιδιά στις Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου ΦΩΤΟ
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Το πιο βρώμικο αντικείμενο δεν είναι το κινητό: Το πανέξυπνο κόλπο με το λευκό ξύδι που πρέπει να ξέρετε
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
