Δυτική Αχαΐα: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Άγγελος Καραντζάς – Τι αναφέρει σε επιστολή του

Ποιοι είναι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση

Άγγελος Καραντζάς

Για την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική παράταξη «Όραμα για την Δυτική Αχαΐα» ενημερώνει μέσω επιστολής ο Άγγελος Καραντζάς τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεσή του να παραμείνει ενεργός δημοτικός σύμβουλος έως τη λήξη της θητείας του το 2023.

Όπως σημειώνει στην επιστολή του: «Όπως σας είχα ενημερώσει και κατά την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, η έλλειψη συνεννόησης και συνεργασίας, καθώς και η πλήρης διάψευση των προσδοκιών και των στόχων που είχαμε θέσει εξ αρχής με τον κ. Μυλωνά – όταν συμφώνησα να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια -είναι οι βασικές αιτίες που με οδηγούν σε αυτή μου την απόφαση.

Οι στόχοι που είχαμε θέσει αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου μοιάζουν σήμερα μακρινοί, γεγονός που προσωπικά με θλίβει, κυρίως απέναντι στους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με τοποθέτησαν στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στην Δυτική Αχαΐα. Αυτήν την εμπιστοσύνη οφείλω να σεβαστώ, και να την τιμήσω με την παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, με γνώμονα πάντα την αγάπη για τον τόπο μας και το καλό της περιοχής και των συμπολιτών μας.

Αυτό και θα συνεχίσω να πράττω. Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου δεν είναι προσωπικοί, αλλά έχουν να κάνουν με διαφορετικές πρακτικές και αντιλήψεις που έχω, από αυτές όπου ακολουθεί η παρούσα Δημοτική Αρχή τα τελευταία δύο χρόνια και που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες που έμαθα να πορεύομαι στην ζωή μου, ειδικότερα δε, σε μια περιοχή όπου οι προσδοκίες των πολιτών από εμάς ήταν και είναι μεγάλες. Σας παρακαλώ θερμά όπως προβείτε στις ανάλογες διαδικασίες ενημέρωσης της απόφασής μου στο δημοτικό συμβούλιο καθώς και την ενσωμάτωσή της στα πρακτικά του δημοτικού μας συμβουλίου».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments