Δυτική Αχαΐα: Δυνατότητα τηλεπαρέμβασης δημοτών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο θα μπορούν να κάνουν από σήμερα οι δημότες της Δυτικής Αχαΐας όπως ανακοίνωσε ο Δήμος.

αρχείο λήψης 2 1

Αφότου η πανδημία δεν επιτρέπει τις διά ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου προέκυψε, μεταξύ άλλων, και η δυσκολία συμμετοχής των δημοτών στις συνεδριάσεις και κυρίως η δυνατότητά τους να παίρνουν το λόγο στις συνεδριάσεις του Σώματος.

Το πρόβλημα αυτό ήδη αντιμετωπίστηκε και αυτό ισχύει από τη σημερινή (27/7) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Για την ακρίβεια όποιος συνδημότης επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση ή να πάρει το λόγο αρκεί να συνδεθεί με το σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/83508176056 ενώ εναλλακτικά υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης των συνεδριάσεων από τη σελίδα του Δήμου στο facebooke.

«Οι τηλεσυνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν, αντικειμενικά, δυσκολέψει τα περιθώρια των συνδημοτών που επιθυμούν να παρακολουθούν και να παρεμβαίνουν στις συνεδριάσεις του Σώματος», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάκης Κουνάβης και πρόσθσε: «Δώσαμε τεχνική λύση σε αυτό το πρόβλημα αποκαθιστώντας τη δυαντότητα των συνδημοτών να έχουν λόγο στις συνεδριάσεις, όπως άλλωστε προβλέπεται από το κανονισμό λειοτυργίας του Σώματος», κετάληξε ο Τάκης Κουνάβης.

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ