Δυτική Αχαΐα: Έφυγε μόλις στα 57 ο Δημήτρης Παναγόπουλος – Αύριο το τελευταίο αντίο

Θλίψη στη Βίδοβα για την απώλεια του 57χρονου – Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Δυτική Αχαΐα: Έφυγε μόλις στα 57 ο Δημήτρης Παναγόπουλος – Αύριο το τελευταίο αντίο

Θλίψη στη Δυτική Αχαΐα προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Δημητρίου Αθανασίου Παναγόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και τους ανθρώπους που τον γνώριζαν στην περιοχή της Βίδοβας.

Το τελευταίο αντίο θα του πουν αύριο, Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καλαμάκι Βιδόβας, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 11:30 το πρωί.

Τον αποχαιρετούν η σύζυγός του Αφροδίτη, τα παιδιά του Ελένη και Γεώργιος, Θεοφανία και Στράτος, Μαρία και Άγγελος, Αθανάσιος, καθώς και οι υπόλοιποι συγγενείς και οικείοι του.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο