Δυτική Αχαϊα: Εργασίες του Δήμου σε Χαϊκάλι και Άραξο

Η νέα παιδική χαρά και οι εργασίες καθαρισμού των Ιαματικών Λουτρών Αράξου

παιδικη χαρα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης παιδικής χαράς στην Κοινότητα Χαϊκαλίου Ωλενίας, στη νέα πλατεία, με προδιαγραφές, επικαιροποίηση μελέτης και αδειοδότηση για να είναι εφικτή η εγκατάσταση εξοπλισμού, ο καθαρισμός από ξερά χόρτα, η επίστρωση με άσφαλτο, η κατεδάφιση και απομάκρυνση μπάζων και κοντέινερ, η οριοθέτηση του χώρου και άλλες απαιτούμενες ενέργειες.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΧΑΪΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΡΑΞΟ
βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, κατέχει εύκολη και άνετη προσβασιμότητα από τους χρήστες και παρέχει ελεύθερη ορατότητα, καθώς και αρκετά εύκολη επίβλεψη από τους γονείς.

Η δημοτική αρχή του Σπ.Μυλωνά, με την επίβλεψη του ιδίου και τις προσπάθειες των αντιδημάρχων κ.κ Ορλώφ, Καραντζά και Σταυρογιαννόπουλου, εργάσθηκε συστηματικά, διαμορφώνοντας έναν ευχάριστο και ασφαλή χώρο δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά. Από την πλευρά του ο κοινοτάρχης ευχαρίστησε τον εργολάβο και συντονιστή της εγκατάστασης Θεόδωρο Λουκή, για τον επαγγελματισμό και τη γρήγορη όσο και ποιοτική διεκπεραίωσή της.

Στο μεταξύ, με εντολή του αντιδημάρχου κ. Ορλώφ, συνεργεία του δήμου προέβησαν στον καθαρισμό των Ιαματικών Λουτρών Αράξου, τοποθέτησαν αποδυτήρια και παγκάκι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και όπως δήλωσε ο καθαρισμός τους θα γίνεται συνεχώς για όλη την περίοδο.

iamatika loutra

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

12 Αντιγραφή
received 4355000644586265
IMG 1327
20210920 ΑΙΤΩΛΙΚΟ 1