Δυτική Αχαΐα – Γεωργογιάννης: Δεν θα γίνουμε αντρίκελο κανενός επικεφαλή άλλου συνδυασμού

Η ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «ΑλλάΖουμε την Δυτική Αχαΐα», με επικεφαλής τον Δημήτρη Γεωργογιάννη.

Δυτική Αχαΐα - Γεωργογιάννης: Δεν θα γίνουμε αντρίκελο κανενός επικεφαλή άλλου συνδυασμού

Σε ανακοίνωση της η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΑλλάΖουμε την Δυτική Αχαΐα», με επικεφαλής τον Δημήτρη Γεωργογιάννη, αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες διάφορων ανοησιών γιατί κάποιοι ξεχνούν να χρησιμοποιήσουν την λύδια λίθο. Γίνεται σαφές ότι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ‘’ ΑλλαΖουμε την Δυτική Αχαΐα ‘’ δεν είναι, ούτε θα γίνει δεκανίκι καμιάς άλλης δημοτικής παράταξης και κατά συνέπεια ούτε αντρίκελο κανενός επικεφαλή άλλου συνδυασμού, μέχρι και το τέλος του εκλογικού αγώνα. Αν κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν τα του οίκου τους τουλάχιστον ας πάψουν να συκοφαντούν και να πουν πραγματικά ποιοι θα γίνουν δεκανίκι σε ποιους και γιατί!

Μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Δημοτική Κίνηση η οποία έχει το δικό της όραμα, το δικό της σχεδιασμό, το δικό της πρόγραμμα, δεν έχει ανάγκη να ακολουθήσει κανέναν, όπως και δεν έχει ανάγκη από βελούδινες μεταγραφές. Ανάγκη έχουμε από ανθρώπους με αξιοσύνη και βέβαια έργα που θα κάνουν την καθημερινή ζωή των πολιτών αξιοζήλευτη.

Ο Δήμος ως θεσμός αλλά και ως κοινωνικός ιστός μιας γεωγραφικής περιοχής πρέπει να αποτελεί το συναπάντημα όλων των πολιτών, όλων των αποχρώσεων»

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments