Δυτική Αχαΐα: Η ΔΕΥΑΔ ξεκινάει εκστρατεία αντικατάστασης υδρομέτρων

Εχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση νέων υδρομέτρων σε όσους καταναλωτές είχαν καταθέσει σχετική αίτηση ενώ αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν εκκρεμείς αιτήσεις.

Δυτική Αχαΐα: Η ΔΕΥΑΔ ξεκινάει εκστρατεία αντικατάστασης υδρομέτρων

Τεράστιο διαπιστώνεται το πρόβλημα με τα υδρόμετρα που δεν λειτουργούν για διάφορους λόγους. Είναι σπασμένα, χωμένα και αδύνατος ο εντοπισμός τους, παρουσιάζουν μηδενική κατανάλωση ενώ η κατοικία υδρεύεται και ούτω καθεξής.

Την ίδια στιγμή η ΔΕΥΑΔ έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση νέων υδρομέτρων σε όσους καταναλωτές είχαν καταθέσει σχετική αίτηση ενώ αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν εκκρεμείς αιτήσεις. Για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης η ΔΕΥΑΔ πήρε μια σειρά από αποφάσεις.

Πρώτον, θα διανεμηθεί στους κατόχους τέτοιων υδρομέτρων ειδικό έντυπο με το οποίο θα καλούνται εντός πέντε εργάσιμων ημερών να υποβάλλουν αίτημα αντικατάστασης υδρομέτρου με τη σχετική επιβάρυνση να ανέρχεται σε 40 ευρώ.

Δεύτερον οι συγκεκριμένοι καταναλωτές που διατηρούν ταυτόχρονα παλιές οφειλές καλούνται να προχωρήσουν ή στην εξόφληση του λογαριασμού τους ή στη ρύθμιση της οφειλής τους, διαφορετικά οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ θα προβαίνουν στην διακοπή των παραπάνω παροχών.

Με τα μέτρα αυτά η ΔΕΥΑΔ σκοπεύει να αυξήσει το ποσοστό των υδρομέτρων που καταγράφουν πραγματική κατανάλωση, να εκλογικεύσει τις καταναλώσεις και να περιορίσει φαινόμενα σπατάλης ή και κλοπής νερού.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ