Δυτική Αχαΐα-Εκκληση Μυλωνά: «Ας στερηθούμε για λίγο αυτές τις υπέροχες παραλίες»

«Θέλω να πιστεύω ότι η έκκλησή μου θα βρει ανταπόκριση και ευχαριστώ εκ των προτέρων γι’ αυτό» αναφέρει ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Μυλωνάς.

φωτο Καλογριά

Έκκληση προς τους συνδημότες αλλά και τους επισκέπτες να ακολουθήσουν την σχετική απαγόρευση και να αποφύγουν τις επισκέψεις για μπάνιο στην Καλογριά, στο Γιανισκάρι και στο Κουνουπέλι απηύθυνε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς.

 

Η πλήρης δήλωση του Δημάρχου έχει ως εξής:

Οι τεράστιες πυρκαγιές που μαίνονται στη χώρα, αλλά και οι ανησυχίες για όσες ενδέχεται να προκληθούν τις επόμενες ημέρες, οδήγησαν σε σχετικές απαγορεύσεις. Όπως είναι γνωστό απαγορεύτηκε η πρόσβαση στις παραλίες της Καλογριάς, στο Γιανισκάρι και στο Κουνουπέλι για λόγους προστασίας των δασικών οικοσυστημάτων που βρίσκονται εκεί.

Απευθύνω έκκληση προς όλους, συνδημότες και επισκέπτες. Ας τηρήσουμε αυτήν την απαγόρευση. Ας στερηθούμε για λίγες ημέρες αυτές τις υπέροχες παραλίες, αυτές τις εξαίρετες θάλασσες. Ας λάβουμε υπ’ όψιν ότι το 90% των δασικών πυρκαγιών οφείλονται σε ανθρώπινες δραστηριότητες κατανοούμε τη σκοπιμότητα του μέτρου. Αυτήν τη στιγμή προέχει η προστασία των δασικών μας
οικοσυστημάτων, τόσο των παραλιακών όσο και των ορεινών και ημιορεινών. Θέλω να πιστεύω ότι η έκκλησή μου θα βρει ανταπόκριση και ευχαριστώ εκ των προτέρων γι’ αυτό».

 

Αχαΐα: Απαγόρευση πρόσβασης σε Καλογριά, Γιανισκάρι – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

podiatodromos patra logo
iatrodik
fotis atyximaCart
kanavi