Δυτική Αχαΐα-Μυλωνάς: Σταθερά προσηλωμένοι στο δρόμο που άνοιξε η 25η Μαρτίου 1821
«Τιμάμε σήμερα την 201η επέτειο από την έναρξη της επανάστασης που οδήγησε στην ελληνική ανεξαρτησία» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς
Σήμερα Παρασκευή 25η Μαρτίου, αμέσως μετά την κατάθεση στεφανιού στην πλατεία Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαΐα, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Τιμάμε σήμερα την 201η επέτειο από την έναρξη της επανάστασης που οδήγησε στην ελληνική ανεξαρτησία.
Είναι μια επέτειος που μας ενώνει όλους. Μια επέτειος που σε αυτήν θα επιστρέφουμε παντοτινά για να αντλούμε διδάγματα που μας καθοδηγούν.
Το δέντρο της ελευθερίας είναι ποτισμένο με αίμα. Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε ακόμα και αυτό που μοιάζει αδύνατο. Η εσωτερική διχόνοια είναι σε θέση να καταστρέψει και τα πιο μεγάλα μας επιτεύγματα.
Η φετινή επέτειος μας βρίσκει αντιμέτωπους με πολιτικές βίαιης αναθεώρησης συνόρων που τις προκάλεσε η ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας. Οι αναθεωρητικές πολιτικές μας αφορούν και μας θίγουν άμεσα πολύ περισσότερο που ίδιες αναθεωρητικές αντιλήψεις προβάλλει η Τουρκία σε βάρος της χώρας μας.
Η στάση μας απέναντι σε αυτές τις καταστάσεις και τις απειλές είναι ξεκάθαρη και εμπνέεται από τη σημερινή επέτειο. Παραμένουμε βαθιά προσηλωμένοι στο δρόμο που άνοιξε η 25η Μαρτίου του 1821.
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι καπνιστές ζουν περισσότερο… αλλά για έναν λόγο που κανείς δεν περίμενε
Pixel 11a: Τα πρώτα renders αποκάλυψαν το νέο οικονομικό Pixel της Google
Παρουσίαση βιβλίου του Άντριου Κάνια στο Πολύεδρο
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Ερευνητές της AI προειδοποιούν για την superintelligence «Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται»
