Δυτική Αχαΐα: «Ρελάνς» κάλπης από Μυλωνά με 20 πρόσωπα

Με πολύ δυναμικό τρόπο κινήθηκε τον πρώτο μήνα του 2023 ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Μυλωνάς, ανακοινώνοντας υποψήφιους 19+1 «συμμάχους» στον δρόμο προς τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Δυτική Αχαΐα: «Ρελάνς» κάλπης από Μυλωνά με 20 πρόσωπα Ξεχωριστή συμφωνία Μυλωνά με τον διεθνή βολεϊμπολίστα Γ. Λυκούδη
Πριν το τέλος του 2022, είχαν προκαλέσει εντύπωση οι αποχωρήσεις από τη δημοτική Αρχή Μυλωνά. Αν και ήσαν γνωστές οι «αποστάσεις» που κρατούσαν από αυτήν οι, Αγγελος Καραντζάς, Κώστας Ταπεινός, Τάσος  Βερρόπουλος, Ανδρέας Μπουχέλος και Ηλίας Καμπέρος, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ανεξαρτητοποιήθηκαν επίσημα και προκάλεσαν αίσθηση, οδεύοντας προς την νέα δημοτική ομάδα του υποψηφίου δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Ομως, ο δήμαρχος, Σπύρος Μυλωνάς, φάνηκε πως ήταν προετοιμασμένος, αφού άμεσα -πριν τις γιορτές- ενεργοποίησε τη συμφωνία του με τον επικεφαλής της παράταξης «Ελπίδα», Αγγελο Στεργιόπουλο, η οποία είχε πάρει ποσοστό 7,65%, στις εκλογές του 2019.

Εκτοτε, κι εδώ και σχεδόν ένα μήνα, έχει καταφέρει να επιτύχει πολιτική «ρελάνς», ανακοινώνοντας σε καθημερινή βάση πρόσωπα, με τα οποία έχει έρθει σε συμφωνία για να ενταχθούν ή να συνεχίσουν στον συνδυασμό του «Οραμα για τη Δυτική Αχαΐα».

Συγκεκριμένα, έχει συναντηθεί με δεκάδες δημότες της Δυτικής Αχαΐας, έχει συζητήσει μαζί του κι έχουν συμφωνήσει να συμπορευθούν -για το καλό του Δήμου- στην εκλογική μάχη του Οκτωβρίου.

Μέχρι στιγμής, από τις αρχές Ιανουαρίου, έχουν γίνει γνωστές συνολικά συμφωνίες με περισσότερα από 20 νέα ή παλιά μέλη των τοπικών κοινωνιών, αλλά και αυτοδιοικητικά στελέχη της παράταξής του.

ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Η «Π» παρουσιάζει τα ονόματα, που ο ίδιος ο δήμαρχος, Σπύρος Μυλωνά επιβεβαιώνει. Πρώτη ανακοίνωση ήταν αυτή για τον επιχειρηματία
Λευτέρη Παναγιωτόπουλο από τις 2 Νοεμβρίου. Ανανέωσε τη συνεργασία του με την πρόεδρο της Κοινότητας Ανω Αλισσού, Ελένη Μπεζεριάνου. έδωσε τα χέρια και πάλι με τον πρόεδρο της Κοινότητας Καγκαδίου, Νίκο Κουτούλα, δηλώνοντας πως και με τους δύο είχε άψογη συνεργασία, την τελευταία τριετία.
Συμφωνήθηκε, ακόμη να πορευτεί μαζί του ο πρ. αντιδήμαρχος Λαρίσσου, Παναγιώτης Κουτρουμάνης, ενώ ανακοινώθηκε η συμπόρευση και με τον Κώστα Μιχαλόπουλο, από το Μαζαράκι. Επιπλέον,  ανακοινώθηκε συνεργασία με τον Θανάση Πέππα, από τον Ριόλο και τον Βασίλη Παναγιωτόπουλο (του Φώτη, από το Λιμνοχώρι, ο οποίος έδωσε υπόσχεση κοινού αγώνα για «καλύτερο αύριο» με τον κ. Μυλωνά.
Ο δήμαρχος έσφιξε το χέρι του Αρίστου Γεωργόπουλου, από την Αρλα, το ίδιο συνέβη και με την τραγουδίστρια Κέλλυ Καραγιάννη από τον Απιδεώνα, όπως συνέβη και με τη Σούλα Αναστασοπούλου-Παυλίδη από την Κάτω Αχαΐα.
Ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, από τη Μιτόπολη, συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Σ. Μυλωνά και ανακοίνωσαν συμπόρευση, όπως έγινε και με τον Ανδρέα Μακρυγιάννη, από τα Σαγέικα, αλλά και με τον Γιώργο Γκουτσούλα, από το Μετόχι , όπως και τον Αχαγιώτη, Μιχάλη Καραβιώτη.
Ανακοινώθηκε και η κάθοδος, στην τοπική πολιτική σκηνή, του πρώην διεθνή βολεϊμπολίστα – πρωταθλητή Ευρώπης – προπονητή σήμερα στη ομάδα  «Αστέρια», Γιώργου Λυκούδη.
Μαζί με τον δήμαρχο θα είναι στις εκλογές και ο Κώστας Τσίπας, ενώ ο πρόεδρος των Λουσικών, Δημήτρης Κουνέλης έδωσε κι αυτός τα χέρια με τον κ. Μυλωνά.
Στις τελευταίες, χρονικά,  ανακοινώσεις, συγκαταλέγονται: ο Παναγιώτης – Νίκος Ψυχομάνης, από τον Ριόλο, ο Δημήτρης – Δήμος Παπαζαφείρης, από τα Κεφαλέικα, ο Γιώργος Δημητρακόπουλος, από την Αχαγιά και ο Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, από τα Νιφορέικα.

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments