Εμπειρία Ευρωλίγκας για Προμηθέα, Αίολο Αγυιάς, Ολυμπιάδα και Παναχαϊκή
Ενωση δυνάμεων για Προμηθέα, Αίολο Αγυιάς, Ολυμπιάδα και Παναχαϊκή ενόψει του τουρνουά «NextGen Experience», το οποίο εντάσσεται στις παράλληλες δράσεις του «Αdidas Next Generation Tournament».
Τέσσερις ομάδες της Πάτρας, ο Προμηθέας, ο Αίολος Αγυιάς, η Ολυμπιάδα και η Παναχαϊκή, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε επίπεδο ακαδημιών, συνδιοργανώνοντας στις 25-27 Μαρτίου το τουρνουά «NextGen Experience», το οποίο εντάσσεται στις παράλληλες δράσεις του «Αdidas Next Generation Tournament». Σκοπός των διοργανωτών, πέρα από την άθληση των παιδιών, είναι η προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των Ακαδημιών που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση.
Προς αυτήν την κατεύθυνση, έχουν ετοιμάσει για τους συμμετέχοντες μια… εμπειρία Ευρωλίγκας, καθώς το πρόγραμμα του «NextGen Experience» περιλαμβάνει φιλικές αναμετρήσεις, αλλά και παρακολούθηση των αγώνων του «Αdidas Next Generation Tournament», του τουρνουά Νέων της EuroLeague δηλαδή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
