Εμπορικός: Ο Σύμβουλος τα «βρόντηξε» – Στον αέρα το Open Mall της Πάτρας

Νέα αντιπαράθεση στους κόλπους του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας – Απρόβλεπτες εξελίξεις στην χθεσινή ενημέρωση.

Εμπορικός: Ο Σύμβουλος τα «βρόντηξε» - Στον αέρα το Open Mall της Πάτρας

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η χθεσινή ενημέρωση που έκανε το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας στις παρατάξεις Κατσιγιάννη – Ρούπα κατόπιν αιτήματός τους, για το πρόγραμμα Open Mall 2, καθώς ένας εκ των δύο εξωτερικών συμβούλων που είχαν προσληφθεί, δήλωσε παραίτηση και αποχώρησε.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πρόταση» Μάκης Κατσιγιάννης σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι «κατά τη διάρκεια της ενημέρωσής των παρατάξεων του εμπορικού συλλόγου, από τους τεχνικούς συμβούλους, για το open mall, ο ένας εκ των δύο μετά τις επίμονες ερωτήσεις των επικεφαλής δήλωσε πως παραιτείται. Αφού έφυγε, αποχώρησε και η παράταξή μας και αυτή του κ. Ρούπα. Καταλαβαίνουμε τη θέση του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Το γεγονός επιβεβαίωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και ο επικεφαλής της «Εμπορικής Ανανέωσης» Γιάννης Ρούπας, ο οποίος είπε πως «εμείς θέλαμε να δούμε την προκήρυξη του έργου, μήπως είχαμε κάποιες παρατηρήσεις. Καθίσαμε να ακούσουμε, ζητήσαμε εξηγήσεις, αλλά υπήρξε αυτή η εξέλιξη. Του ζητήσαμε να παραμείνει στο πρόγραμμα και να επανέλθει για ενημέρωση κάποια άλλη στιγμή», είπε ο κ. Ρούπας.

Πάτρα – Εμπορικός Σύλλογος: Τι αναφέρει η «Εμπορική Ανανέωση» για το Open Mall

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Κώστας Ζαφειρόπουλος, δήλωσε στην «Π» ότι η χθεσινή ενημέρωση έγινε καθ’ υπέρβαση των προβλεπόμενων, αφού το προεδρείο δεν ήταν υποχρεωμένο να κάνει κάτι τέτοιο. Παρ’ όλα αυτά, σε ένδειξη καλής θέλησης και για να ενημερωθούν οι δύο νέες παρατάξεις, κλήθηκαν σε αυτή την άτυπη συνάντηση όπου προσέβαλαν έναν από τους επιστημονικούς συνεργάτες του έργου που δήλωσε χολωμένος και αποχώρησε.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος δήλωσε ότι οι παρατάξεις Κατσιγιάννη – Ρούπα, δυστυχώς βλέπουν παντού φαντάσματα και έρχονται στο ΔΣ για αντιπαράθεση και όχι για γόνιμο διάλογο που θα προσφέρει στον σύλλογο. «Προτίμησαν να μείνουν έξω και να πυροβολούν. Αυτό δεν είναι ωραίο», είπε ο πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ