Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Σε ημερήσια βάση 60.000 πακέτα αθέμιτου ανταγωνισμού!
«Μοιάζει με κακόγουστο αστείο, δεδομένου ότι η πλειοψηφία των προϊόντων δεν πληροί καν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας»
Στην Ελλάδα η αγορά κατακλύζεται καθημερινά από δεκάδες χιλιάδες δέματα-κυρίως από ηλεκτρονικές πλατφόρμες εκτός Ε.Ε. και σε αυτό το γεγονός στάθηκε με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Χιλιάδες πακέτα αθέμιτου ανταγωνισμού, επικινδυνότητας και εξαπάτησης καταναλωτών
Περίπου 60.000 πακέτα ημερησίως από κάποιες πλατφόρμες κατακλύζουν την ελληνική αγορά, με τιμές έως 20 ευρώ. Το τέλος των 2 ευρώ ανά δέμα που προτείνει η Ε.Ε. μοιάζει με κακόγουστο αστείο, δεδομένου ότι η πλειοψηφία των προϊόντων δεν πληροί καν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.
Σχόλιο1:Αυτή είναι η ανάπτυξη που κάποιοι ευαγγελίζονται
Σχόλιο2: Όσοι σήμερα χαμηλόφωνα αντιδρούν την Κυβέρνηση να μην ενοχλήσουν, είτε ξύπνησαν αργά είτε άλλο ρόλο παίζουν»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρετινόλη το καλοκαίρι: Επιτρέπεται τελικά ή πρέπει να τη βάλουμε στο «συρτάρι»;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Ημερίδα kalavrita Canyon Hotel & spa με Χορηγό το Patrapress
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
