Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας: Ανεξαρτητοποιήσεις και σοβαρές καταγγελίες από…την ηγεσία

Αναταραχές και ραγδαίες εξελίξεις πάλι στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας.

Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας: Ανεξαρτητοποιήσεις και σοβαρές καταγγελίες από...την ηγεσία Χανδόλια, Παναγοπούλου, Κερκελής, Ντερντές, Παπαδόπουλος στην αρχή της θητείας τους

Mία ημέρα μετά την δημόσια απάντηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας Λάμπη Παπαδόπουλου, ότι «δεν θα ανεχθεί καμία παράνομη συμπεριφορά και κανένα μικροπολιτικό παιχνίδι», αλλά και την επίθεση που εξαπέλυσε σε μέλη του ΔΣ – χωρίς να τα κατονομάζει – πως «αν δεν εγκρίνουν τους τρόπους που διοικεί, αντί να βγάζουν γελοίες και ψευδείς ανακοινώσεις, θα μπορούσαν να οργανώσουν πραξικόπημα για να τον αντικαταστήσουν κι αν τους απομένει στοιχειώδη αξιοπρέπεια θα μπορούσαν να πάνε άμεσα σε εκλογές», οι τελούντες υπό παραίτηση Νικολέττα Χανδόλια (γενική γραμματέας) και Βασίλης Κερκελές (ταμίας), απάντησαν μέσω επιστολή τους.

Αναφέρονται σε «σήριαλ «ενός ανδρός αρχή», που παίζεται εδώ και πολύ καιρό στις πλάτες του Εμπορικού Συλλόγου, κάνοντας λόγο για «φαρσοκωμωδία που γίνεται επικίνδυνη για τα συμφέροντα των μελών του».

Καταγγέλλουν, ότι μέχρι το απόγευμα της 26ης Ιουλίου ασκούσαν τα απαραίτητα για την λειτουργία του συλλόγου καθήκοντα (καθαρογραφή πρακτικών, έλεγχο αλληλογραφίας, πληρωμή λογαριασμών) και όλα, βιβλία, έγγραφα, κωδικοί ασφαλείας υπολογιστή, ήταν όλα εντάξει, αλλά στις 9:50 η εγκατεστημένη στα γραφεία κάμερα συλλαμβάνει κίνηση και διακόπτεται η λειτουργία της βιαίως! Αμέσως μετέβη εκεί η κ. Χανδόλια και άλλα μέλη του ΔΣ, διαπιστώνοντας πως βρίσκονταν ο πρόεδρος με άλλα δύο άτομα «εμποδίζοντας με την βία την είσοδό τους! Αλλάχθηκαν αυθαίρετα κλειδαριές, χωρίς απόφαση του ΔΣ, επικαλούμενος αστείους λόγους».

Καταγγέλουν ακόμα «πραξικοπηματική ενέργεια» και δηλώνουν ότι δεν έχουν καμμία ευθύνη, πλέον, για οποιαδήποτε απώλεια, παραποίηση εγγράφου ή καταστροφή αντικειμένου, θεωρώντας μοναδικό υπεύθυνο τον «κλειδοκράτορα πρόεδρο του…ανοιχτού συλλόγου για όλους, Λ.Παπαδόπουλο»!

Εκφράζοντας μεγάλη απογοήτευση για την συστηματική προσπάθεια «παγίδευσής τους και δημιουργίας συνενόχων σε αντικαταστατικές πράξεις και ενέργειες», οι κ.κ. Χανδόλια και Κερκελές – που να σημειωθεί έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του προέδρου – κάνουν γνωστό ότι ανεξαρτητοποιούνται και δηλώνουν ότι σε «καμμία περίπτωση δεν θα γίνουν πιόνια οποιουδήποτε κονγκλάβιου που έχει σκοπό την χειραγώγηση και απαξίωση του Εμπορικού Συλλόγου», ζητώντας την άμεση σύγκλιση του ΔΣ, για αναδιάρθρωση του προεδρείου.

Νέα συνεδρίαση του ΔΣ και αντικατάσταση των παραιτηθέντων έχει προγραμματιστεί, από τον κ. Παπαδόπουλο, για τις 8 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλεία: Χαμός για ένα …πλατύσκαλο! - Απίστευτη εξέλιξη σε προβολή ταινίας για παιδιά σε χωριό της Ήλιδας
Αγρίνιο: Εντοπίστηκε ο γιγαντιαίος λιθόκερος – Το μεγαλύτερο υδρόβιο έντομο της Ευρώπης
Δημοσκόπηση Data Consultants: Το τρένο διχάζει την Πάτρα
Πάτρα: Συλλυπητήρια του Εμπορικού Συλλόγου για τον Γιώργο Κουμπάτη