Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Ο Μάκης Μακρής απαντά στην Εμπορική Ανανέωση: «Δεν αντέχετε την αντίθετη άποψη!»

Τι απαντά σε ανακοίνωσή του το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου.

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Ο Μάκης Μακρής απαντά στην Εμπορική Ανανέωση: «Δεν αντέχετε την αντίθετη άποψη!»

«Όταν στην χθεσινή συνεδρίαση θέσαμε το θέμα να μας παραδοθούν τα αντίγραφα των μισθωτηρίων των καταστημάτων ιδιοκτησίας του Συλλόγου ο κ. Μακρής δήλωσε στο συμβούλιο ότι
“εγώ αν ήμουν στο Προεδρείο δεν θα σας τα έδινα”».

Αυτή η φράση στην ανακοίνωση της Εμπορικής Ανανέωσης, προκάλεσε την «οφειλόμενη»απάντηση του Μάκη Μακρή, όπως ο ίδιος σημειώνει. Χαρακτηριστικά στην απάντησή του ο κ. Μακρής σημειώνει χαρακτηριστικά: «Κύριοι της “εμπορικής ανανέωσης” Ρούπα Γουρδούπη, αποδέχομαι την πρόκληση και την στόχευση σας προς το πρόσωπο μου. Άλλωστε οι Μαχόμενοι Έμποροι συνδικαλιστές, είμαστε μετρημένοι!

Με αφορμή τη δεύτερη ανακοίνωση σας που διόλου τυχαία αναφέρεται εκ νέου στο όνομα μου, διατυπώνοντας μια φράση που πολύ σωστά έπραξα και την διατύπωσα, αλλά η φασίζουσα συμπεριφορά σας και η μεθοδευμένη ασέβεια προς τον συνομιλητή συνάδελφο σας, δεν μου επέτρεψαν να την ολοκληρώσω.

Επαναλαμβάνω λοιπόν με σαφήνεια ολόκληρη τη φράση που δεν με αφήσατε να διατυπώσω: Εγώ αν ήμουν διοίκηση δεν θα σας τα έδινα , εννοώντας τα αντίγραφα των συμβάσεων του συλλόγου!
Ο λόγος;

Ότι το σημερινό Δ.Σ. δεν καλείται να εγκρίνει τις εν λόγω συμβάσεις!

Οπότε: Η σημερινή διοίκηση οφείλει να ενημερώσει για το τι παρέλαβε (ενημέρωση γίνεται είτε στο διοικητικό συμβούλιο, είτε με έγγραφο απ’ τον σύλλογο). Αυτό οφείλει να κάνει κάθε διοίκηση και αυτό θα έπραττα εγώ αν ήμουν στο προεδρείο.

Θέλω όμως να ενημερώσω και να διαχωρίσω στους δύο νεοεκλεγέντες συναδέλφους τα παρακάτω.

1)Ο ΕΕΣΠ έχει προεδρείο και εσείς δεν ανήκετε σε αυτό από επιλογή σας.

2)Οφείλεται εξηγήσεις στους συναδέλφους,για την ατολμία σας να διοικήσετε.

3)Οφείλεται να αποδεχτείτε εν τέλει ότι δεν υλοποιήθηκαν οι αντιδημοκρατικές σας μεθοδεύσεις για προεδρείο μειοψηφίας.

Όταν διαχωρίσετε τα τρία παραπάνω θα καταλάβετε τον σημερινό σας ρόλο!

Κύριοι αναφέρεστε σε αλαζονική συμπεριφορά: Σας ενημερώνω ότι είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΕΣΠ τα τελευταία 7 χρόνια χωρίς να έχω χάσει ούτε ένα διοικητικό συμβούλιο ακόμη κι όταν λόγοι υγείας με ξεπερνούσαν ήμουν παρών σε κάθε διαδικασία, σε κάθε μορφή κινητοποίησης, σε κάθε συνάντηση εκπροσωπώντας με αυταπάρνηση τον θεσμό του ΕΕΣΠ.

Εσείς εμφανιστήκατε λίγο αργά, καλωσορίσατε αλλά επιτρέψτε μας να γνωρίζουμε λίγο καλύτερα τις διαδικασίες.

Το πρόβλημα σας είναι δομικό.

Δεν αντέχετε τον διάλογο!

Δεν αντέχετε την αντίθετη άποψη!

Δεν αντέχετε την τεκμηριωμένη αντίθετη άποψη! Γιατί διαλύεται ο κόσμος σας!

Δεν με αφήσατε να ολοκληρώσω την φράση μου, σταμάτησα να σας μιλώ.

Τέλος, θυμηθείτε τα προεκλογικά απειλητικά σας μηνύματα “ότι ο χρόνος τρέχει εις βάρος σας” και πολλά άλλα… Όταν απ’ την θέση του Γεν. Γραμματέα η ευγένεια μου ξεχείλιζε!

Να σας θυμίσω λοιπόν ότι εμένα δεν με φόβισαν ούτε οι δικηγόροι της παράταξης σας, ούτε οι απειλές για νομικές ενέργειες.

Αποδέχομαι την πρόκληση σας και χαίρομαι που με αναδεικνύεται ως μοναδικό πολιτικό σας στόχο ανάμεσα σε 15 συμβούλους, θα συνεχίσω έτσι!

Σταθερός, καθαρός, δομημένος, ουσιαστικός συνδικαλιστικός λόγος με θέσεις από τις απόψεις των συνάδελφων που καλύπτουν τις ανάγκες και τα προβλήματα μας».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ