Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Ναι στα έργα στο υδρευτικό δίκτυο αλλά…

«Η προηγούμενη εμπειρία μας από αντίστοιχα έργα κατά τα τελευταία 20 έτη υπήρξε δυσάρεστη, εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων που παρατηρήθηκαν και οδήγησαν ακόμα και σε κλείσιμο επιχειρήσεων» σημειώνει μεταξύ άλλων στην επιστολή ο Σύλλογος.

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Ναι στα έργα στο υδρευτικό δίκτυο αλλά...

Επιστολή προς τον δήμαρχο Μεσολογγίου απέστειλε ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος της πόλης με αφορμή την δημοπράτηση του έργου για τον εκσυγχρονισμό του υδρευτικού δικτύου. Στην επιστολή, τα μέλη του Συλλόγου εκφράζουν την χαρά τους για το έργο όμως παράλληλα καταθέτουν και τον προβληματισμό τους για την αναστάτωση που θα προκαλέσουν αυτά στην τοπική αγορά που δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται: «Η αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου υπήρξε ένα αίτημα πολλών ετών για την πόλη μας και αξίζουν συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή και σε εσάς προσωπικά που προχωράτε στην υλοποίηση αυτού του πολύ σημαντικού έργου υποδομών, φροντίζοντας για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Λαμβάνοντας, ωστόσο, υπόψη ότι η αντικατάσταση των σωλήνων συνεπάγεται μεγάλες διανοίξεις σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, γεγονός που θα επιφέρει αναστάτωση στην ήδη δοκιμασμένη και πληττόμενη εδώ και 10 χρόνια από την οικονομική κρίση και τώρα από την πανδημία τοπική αγορά, οφείλουμε να σας επισημάνουμε την αναγκαιότητα για την απαρέγκλιτη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων των εργασιών, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η όχληση για τους συναδέλφους επιχειρηματίες και το καταναλωτικό κοινό.

Η προηγούμενη εμπειρία μας από αντίστοιχα έργα κατά τα τελευταία 20 έτη υπήρξε δυσάρεστη, εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων που παρατηρήθηκαν και οδήγησαν ακόμα και σε κλείσιμο επιχειρήσεων. Ανάλογα φαινόμενα πρέπει να αποφευχθούν πάση θυσία, καθώς τυχόν αστοχίες ή κωλυσιεργίες από πλευράς εργολάβων θα είχαν καταστροφικές συνέπειες για τους επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να μπουν στο δίλλημα είτε να έχουν πρόβλημα με την ποιότητα του νερού είτε να βάλουν λουκέτο τα καταστήματά τους.

Για αυτό τον λόγο ζητάμε άμεσα συνάντηση με εσάς και με τον προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βάσση, προκειμένου λάβουμε αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου, τις ρήτρες καλής λειτουργίας, το χρονοδιάγραμμα και τον σχεδιασμό υλοποίησής του».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Ειδήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ