Έχασε τη ζωή της σε πεζοπορία στον Μπάλο!
Η 67χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Λίγο αργότερα, δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της
Μία πεζοπορία δύο γυναικών προς την παραλία Μπάλου, όταν η μία από τις δύο έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε.
Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα και στο σημείο έφτασαν τέσσερις άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την επιχείρηση διάσωσης της 67χρονης.
Οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να μεταφέρουν τις γυναίκες έξω από το μονοπάτι και αμέσως η 67χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Λίγο αργότερα, δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
Από το μονοπάτι για την παραλία του Μπάλου στον Κίσσαμο Χανίων σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μία χωρίς τις αισθήσεις της. Επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Oι «Δημοκράτες» του Κασσελάκη στην Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας ΦΩΤΟ
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Google Chrome: Κάντε update άμεσα – νέο zero day αξιοποιείται ήδη σε επιθέσεις
Νέα δράση αλληλεγγύης από το Οπαδικό Κίνημα Αιγίου
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
