Εχουν συνειδητοποιήσει τι έκαναν στον Απόλλωνα;

Θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν το πού έχει φτάσει ο σύλλογος, αλλά και το μέλλον

Απόλλωνα

Πολλοί είναι οι φίλοι του Απόλλωνα που τους απασχολεί ποιος φταίει. Αυτό που ξέρουν μόνο είναι ότι η ομάδα τους υποβιβάστηκε δύο Κατηγορίες και εκεί τελειώνουν όλα.

Για τους φιλάθλους των «μελανόλευκων» πρόκειται για μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει με σιγουριά το πού θα οδηγήσει.
Αυτό που δυσκολεύονται να καταλάβουν είναι ο λόγος για τον οποίον «τρώγονται» στο εσωτερικό του Απόλλωνα. Υπάρχουν πολλές «φωνές», θεωρούν οι περισσότεροι ότι κάνουν καλό με το να θέλουν να επιβάλουν την άποψή τους, αλλά στην ουσία αυτός που ζημιώνεται είναι ο Απόλλων.
Θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν το πού έχει φτάσει ο σύλλογος, αλλά και το μέλλον. Η πατρινή ομάδα έχει προφανώς τη δυναμική να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να «βουλιάξει» στις μικρότερες Κατηγορίες.
Και το δεύτερο σενάριο θα επαληθευτεί αν διατηρηθούν οι «αρτηριοσκληρωτικές» συμπεριφορές, οι παλαιού τύπου απόψεις περί διοίκησης και η προβολή των προσωπικών «θέλω».

Θα το καταλάβουν άραγε; Θα βγει κάποιος να μιλήσει δημόσια για τις ευθύνες του;  Εχουν συνειδητοποιήσει τι έκαναν στην ομάδα; Γιατί κρύβονται όλοι;