Ευχαριστίες του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας για τη συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό συσσίτιο «Άρτος Αγάπης»

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου  «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και το Διοικητικό Συμβούλιο παρέδωσαν στον Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομο τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν για το κοινωνικό συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών «Άρτος Αγάπης»

Ευχαριστίες του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας για τη συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό συσσίτιο «Άρτος Αγάπης»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας από το Σύλλογο Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», μετά τη μεγάλη και άμεση ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου για συλλογή τροφίμων.

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου και το Διοικητικό Συμβούλιο παρέδωσαν στον Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομο τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν για το κοινωνικό συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών «Άρτος Αγάπης».

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για τη σημαντική και έμπρακτη συμβολή τους σε αυτή την πρωτοβουλία με σκοπό τη στήριξη των συνανθρώπων μας ενόψει των Χριστουγέννων. «Ευχαριστούμε, επίσης, τον Μητροπολίτη, κ.κ. Χρυσόστομο που μας υποδέχτηκε αυτοπροσώπως κατά την παράδοση των τροφίμων στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών.»

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτης Καρασπήλιος σε δήλωσή του ανέφερε «Η κινητοποίηση του κόσμου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για το για το κοινωνικό συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών «Άρτος Αγάπης», ήταν συγκινητική και νιώθουμε κάτι περισσότερο από ευγνώμονες. Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους όσους κινητοποιήθηκαν. Με λίγα από πολλούς μπορούν να γίνουν πολλά, αρκεί να περισσεύει μέσα μας η αλληλεγγύη. Θα προσπαθούμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε να είμαστε κοντά στις κοινωνικές δράσεις του κοινωνικά δραστήριου Μητροπολίτου μας, κ.κ. Χρυσοστόμου και της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών με συνέπεια όλο το χρόνο».

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αιγιαλείας, Πανεπιστημίου Πατρών και Πανεπιστημίου Λευκωσίας - «Οραμα ετών για το Αίγιο»
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: «Τι θα γίνει με τα Ειδικά Σχολεία στη Δυτική Αχαΐα και την Παράλληλη Στήριξη στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα;»
Πανεπιστήμιο Πατρών: Ακάλυπτοι από την Πολιτεία φοιτητές σε ψυχολογικά και «ειδικά» προβλήματα
Πάτρα - Επιτροπή Λοιμώξεων ΠΓΝΠ: Απομονώθηκε ο Candida Auris - Σε διαρκή ετοιμότητα