Ευχές από την Αντιδήμαρχο Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη για τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια
Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου δεν θέλησαν να φωτογραφηθούν, αφού αποφάσισαν να κρατήσουν ιδιωτική αυτή τη μοναδική στιγμή που βίωσαν.
Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου.
Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα, έχοντας στο πλευρό του λίγους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.
Απομακρυσμένα μετάφερε τις ευχές της και η Αντιδήμαρχος Υγείας Δήμου Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη. Η κα. Σαμούρη τυχαίνει να γνωρίζει το ζευγάρι για το οποίο έχει να πει τα καλύτερα. Όπως ανέφερε και στο pelop.gr “είναι καλοί άνθρωποι και σεμνοί”.
Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10. Ανάμεσά τους, ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Μοθωναίος και φυσικά οι οικογένειες των νεόνυμφων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
25 εντυπωσιακά γεγονότα για την Ελλάδα που οι περισσότεροι αγνοούν
Προσκυνηματική εκδρομή του Συλλόγου Αγίου Βασιλείου στην Τήνο
Το AI προκαλεί σεισμό στη λογοτεχνία με ένα από τα best sellers της χρονιάς
iPhone: Από την Κίνα στην Ινδία η παραγωγή της Apple
Πάτρα – KinoFest 2026: Η σύγχρονη τέχνη συναντά τη μνήμη στην Achaia Clauss






