Εφιαλτικές οι εφημερίες των νοσοκομείων της Πάτρας
Αρνητικά ρεκόρ σε νέα κρούσματα (161), και νοσηλείες (220) καταγράφει η Αχαΐα. Σε εφιάλτη εξελίσσονται οι εφημερίες στο ΠΓΝΠ και στον «Αγιο Ανδρέα».
Επί ποδός βρίσκονται όλο το 24ωρο τα μέλη του συντονιστικού οργάνου διαχείρισης της πανδημίας στην περιοχής μας, με επικεφαλής τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, για τη διαχείριση της πρωτοφανούς κατάστασης.
Μάχη στα χαρακώματα για το προσωπικό που υπηρετεί στα δύο νοσοκομεία καθώς κάθε μέρα καλείται να αντιμετωπίσει πολλαπλάσια περιστατικά.
Χθες στις Κλινικές Κορονοϊού του ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν 93 ασθενείς, ένα παιδάκι στην Παιδιατρική Κλινική και 27 ασθενείς στη ΜΕΘ. Αντίστοιχα στον «Αγιο Ανδρέα» νοσηλεύονταν 90 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού και 9 ΜΕΘ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς κάνω αίτηση στην προκήρυξη 6Κ/2026 του ΑΣΕΠ και πώς πληρώνω το παράβολο;
Εορτή του Προφήτη Ηλία στο Μεσορούγγι
Κατσαρίδα: Γιατί είναι λάθος να τη σκοτώσεις με παντόφλα;
Ναύπακτος: Βάπτισαν τον γιο τους Κοργιαλάς – Ψυχίδου ΦΩΤΟ
Οι 5 καθημερινές συνήθειες που «ξυπνούν» τον κίνδυνο καρκίνου: Τι πρέπει να κόψετε άμεσα
