Ευκαιρία για την ΝΕΠ, δύσκολη αποστολή ο ΝΟΠ
Δράση σήμερα στην 8η αγωνιστική και για τις δυο ομάδες πόλο της Πάτρας που συμμετέχουν στην Α1 Εθνική με την ΝΕΠ να έχει την πιο εύκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό ΑΕΚ.
Η Πατρινή ομάδα με νίκη «βυθίζει» ακόμα πιο πολύ την ένωση και παίρνει τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της β΄ φάσης και το θετικό είναι ότι στην διάθεση του Μάκη Λυκούδη τέθηκε και ο Αιγύπτιος Εσχαμ παρότι δεν έχει κάνει προπονήσεις.
Στο στρατόπεδο του ΝΟΠ, ο τελευταίος υποδέχεται τον ισχυρό Παναθηναϊκό που έχει πολύ εμπείρους παίκτες.
Η ομάδα του Λαμπάτου θα αγωνιστεί χωρίς τον Μπεριστιάνο και θα παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό.
⦁ Το παιχνίδι ΑΕΚ-ΝΕΠ θα ξεκινήσει στις 18.30 και θα σφυρίξουν οι Σταυρίδης-Μπουδραμής και το ΝΟΠ-Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα σφυρίξουν οι Σπανπούδης-Αγγελίδης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ντοκιμαντέρ για τον Έλον Μασκ: Μεγάλες πλατφόρμες αρνούνται πληρωμένες διαφημίσεις
Η «Βραδιά του Ερευνητή» στο Πανεπιστήμιο Πατρών ΦΩΤΟ
Waze: Στο ευρωπαικό δικαστήριο έφτασαν οι αναφορές για την αστυνομία
Τηλέφωνα εξυπηρέτησης Cosmote, Vodafone, Nova: αριθμοί και χρεώσεις
Ημερίδα για την πολιτιστική κληρονομιά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας ΦΩΤΟ
